Snažilky na Utrogestanu:)

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
472
19.11.14 16:17

Snažilky na utrogestanu:)

Zdravím:)
Snažíte se někdo za pomocí utrogestanu? ja mam za sebou první cyklus a dnešním dnem už mám 7 den zpoždění ms :? ale spíš tuším, že už to dneska dostanu a zase nic…Jaké máte zkušenosti?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9090
19.11.14 16:24

A na co konkrétně bereš Utrogestan?
Já jsem brala Proveru, Duphaston, je to všechno podobné, měla jsem to na nepravidelnou MS ale nemělo to žádný efekt, neotěhotněla jsem a menstruaci jsem měla jen po dobu braní léků, po vysazení opět nic. Teď docházím do CARu a tam to řeší úplně jinak a mám z toho lepší pocit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.11.14 16:52

Právě taky na upravení cyklu, pořád to mám nepravidelný a tedka stejně mám zpoždění a těhu testy byly negativní.. :roll: jinak ms jsem měla ale jak noty na buben :lol: a co s tebou mají v planu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
19.11.14 18:03

Ja jsem na nem ted druhy cyklus. nezdalo se mi to spineni, co jsem mela pred MS. tak mi ho dr. nasadil. zabral mi hned prvni mesic. beru ho po ovulaci. tak uvidime, jestli pomuze vajicku se uchytit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
19.11.14 18:04

@fleur38 a kdy jsi ho prestala brat? treba to fakt vyslo. ja jsem dostala MS 3ti den po vysazeni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.11.14 18:54

@fleur38 no tak mají v plánu samozřejmě to, abych otěhotněla :) Moje doktorka mi taky předepisovala na úpravu cyklu podobné léky jako tobě ale doktor v CARu mi řekl, že je to nesmysl, že tím se ve většině případů nevyřeší vůbec nic, navíc prý když se léky špatně užívají (moc brzy), tak ani nedojde k ovulaci, tím pádem neotěhotníš. Takže doktor chce abych fungovala trochu jinak, tento cyklus jsem brala od 5 do 9DC Clostilbegyt, 12DC jsem byla na ultrazvuku, aby bylo vidět, zda rostou folikuly a jeden vyrostl krásně, takže 15DC jsem si píchla injekci Pregnylu, aby folikul pustil vajíčko a 15-16DC byla ovulace, poprvé v životě jsem ji fakt cítila, tak uvidíme. Já osobně už bych Proveru a další podobné nebrala, protože to u mě neřešilo nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
19.11.14 19:32

@Verca1989 nemyslim si, ze by ten utrogestan nepomahal. zalezi jaky problem mas. ja mam ovulaci, mam folikuly, ale proste mi nefunguje zlute telisko, ktere vznika pri uvolneni vajicka. tim padem se mi netvori dost progesteronu. uvidime, jestli zabere, ale co ho beru, tak spineni nemam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.11.14 21:36

Ja po nem taky nespinimprave :)) jinak beru ho 18-28 cyklu,2× denne.. Uvidim rano jak to bude vypadat:/
Clostik funguje fajn ;) to pujde jedna basen
:hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
19.11.14 22:10

Jasně, je to individuální, každému sedí něco jiného. Nejlepší je nechat si prvně udělat hormonální profil, z něj zjistit, proč nedochází k MS nebo proč se zpožďuje atd. a podle toho nasadit léky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.11.14 06:44

@fleur38 ja ho mam od 19 dne do 26. akorat ovu jsem tento mesic mela 20 den, tak jsem ho zacala brat 22 den. tak si myslim, ze se mi to posune. jsem zvedava, jestli bude mit casem nejake vysledky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
20.11.14 07:20

@Gata2 me prave nejak divne vychazely ovu testy takze si nejsem jista kdy byla nebo jestli vubec byla :roll: ale kdyz ut nic tak snad se mi to aspon srovna :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.11.14 20:46

@fleur38 ja jsem si merila bazalni teplotu. furt byla nizka, tak jsem si myslela, ze ovu mit nebudu. pak postupne teplota povyskocila a ovulace zrejme byla. tak jsem do sebe zacla hazet ten utrogestan. je to teprve druhy cyklus.pri tom prvnim mi delal dr. ultrazvuk a podle vel. folikulu mi rekl, ktery den cyklu ho mam zacit brat. jenze ted ta ovu byla pozdeji, takze jsem si ho nasadila pozdeji. jak ti je? kdy tu MS cekas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
20.11.14 20:47

@fleur38 jakou mas bazalni teplotu? pokud ji mas vyssi jak 36,5 tak muzes byt v tom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
21.11.14 05:51

Ms jsem mela dostat minuly patek :cert: takze divny ale podle testu ze vcera nic ani duch.. A trochu jsem vcera spinila ale rano ani tuk tak fakt nevim.. Bricho me poboliva jako pred zacatkem jinak nic, asi v pondeli pomazu na gyndu :roll: a
Jinak jsem cetla ze kdyz vydadis utroestan tak do tri dnu by mela ms dorazit, takze urco neva ze jsi nasadila pozdejc..;) a bazalni jsem mela porad tedka 36,6-7, i 37, ale byla jsem nastydla takze to spis toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
536
21.11.14 06:39

@fleur38 jj ja vim. ja jsem ji minuly cyklus dostala 4ty den po vysazeni. no, podle te teploty jsi asi v tom…ten test je divny :-( to fakt nevim. uvidis. ja beru utros dnes 7my den, teplotu mam zvysenou, ale jinak priznaky zadne. nedavama tomu sanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí