Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja byla totalne bez priznaku, teda porad jsem a furt nic malinkato jsem spinila a ticho… Zejtra zmerim a uvidim, pred ms mam vetsinou cca 36,2.. Takze taky uvidis ![]()
@fleur38 no, ja si myslim, ze ten utrogestan priznaky tlumi. nemam zadne predmenstruacni priznaky a mivam je vzdycky. prsa me ted neboli, vubec nic. akorat jsem citila podbrisek. nespinim. no, ja pred MS jsem mela 36,5…ted mam teplotu od 36,7 do 36,9. moc nahore se nepohybuje. ale jako nic necitim. jidlo muzu vsechno. nic mi nevadi. spis je to takova pohoda na to, ze ten utrogestan uz budu brat jen 1 den a pak to zase prijde. zadne bolesti, zavodnovani, atd…;-) no, zmer…jsem zvedava
ten tehotensky test nemusi fungovat dobre.
Tj to tlumi taky me nebolely prsa a v podbrisku me sem tam zaboli a pichne a myslela jsem ze ze prave prijde ms a nic.. Jsem takova docela uz nervozni..
no uz se mi nechce ani dalsi test delat tase bude negativni urcite ![]()
Utrogestan jsem nebrala ale Proveru jo, je to podobné a musím říct, že když jsem ji brala, tak jsem nikdy nepoznala dopředu, zda MS přijde, neměla jsem žádné příznaky, prostě z ničeho nic jsem začala krvácet a MS byla slabá, vůbec mě nebolelo břicho, prostě nic. A to jinak mám běžné dost silnou a bolestivou MS ![]()
Tak holky ms nikde zatim.. A teplota 36,7.. Na test kterej by byl zase bilej nemam odvahu
![]()
@fleur38 no, tak to vypada, ze jsi v tom…;-) ten test nekdy tu hladinu hormonu nezachyti. i to spineni, co jsi mela, by tomu odpovidalo
jinak nic necitis? zadne priznaky? ani prsa te neboli?
@Verca1989 ze jo…ja jsem mela vzdyck tak 2 tydny PMS. Hned po ovulaci me zacala bolet prsa a ted nic. na jednu stranu je to dobry…ale na druhou do sebe cpu chemii ![]()
No ale zase ruzove spinim a to me stve, hlavnr at uz se to rozlouskne
necitim nic jen mi vadej pachy a zaludek se mi houpe ![]()
@fleur38 ja si myslim, ze by byl problem, kdyby teplota klesla a MS nikde. Takhle kdyz ji mas nahore, tak to fakt vypada na mimi. jsem na tebe fakt zvedava. pachy a zaludek, to je taky priznak
a na co jsi vlastne ten utrogestan zacala brat?
@Gata2 no na srovnani cyklu, a krvaceni a spineni kdy se delozce zachtelo
no trosku me trapi to spineni, a dost me poboliva spodek.. Taky jsem uz napjata jak ksandy ![]()
@fleur38 je to mrcha ta deloha. taky si rikam. me zacala vzdycky spinit hned po ovulaci. se ti nedivim. taky bych byla napjata… me dnes taky boli spodek. ani obed mi nelezl.za chvili pojedu s kamoskou delat adventni vence. opatruj se
Hlavne se pak clovek sleduje jak blazen..:/ je tak to jsi hezky uzij me ceka rodinna oslava ![]()
@fleur38 jj uzij si rodinku. no, je to na palici. kdyz nevis na cem jsi…drzim pesticky papa
@fleur38 kocko, tak jaka je teplota dnes? co oslava? ja jsem prvni den bez utrogestanu, ale teplota vyssi. klesne az v den MS.
Ahoja.. Zrovna se ti chystam psat, no konec nadejim, v noci krece v brise a rano jak u reznika
takze zase od znova.. A tedka se budou drzet palce a pesti tobe ![]()