Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@fleur38 to staci…spermie neco vydrzi
tak se drz kocko!! ted do sebe zase cpat ty prasky.. ![]()
No muz ma brutal chripku, vcera horecky, a myslela jsem ze to nesrazim..:/
Ja beru od vcera ale vecer jsme v tom zmatku zapomnela..:Dtak uvidime jak se to vyvine a ted ta cekacka a pozorovacka
jak se tesis na ten vikend se sefem?
moc asi ne vid.. Ja jdu v so do prace tak jsem taky cela nadsena
tak hezky den a paa
![]()
@fleur38 no, ja jedu sefem pryc od pondeli do stredy. je to fajn chlap. nemam s nim problem
zatim mam teplotu trosku niz, ale cekam ovu ted kazdym dnem. akorat do sebe budu cpat leky behem sluzebky..ach jo…no, tak se vylezte!!! nepozoruj se…vsak ono to prijde. zitra mam 2 prezentace na meetingu, taky fuj..a v praci budu dlouho, pak nakupy. v sobotu pisemna zkouska z ang..no, tak mam pocit, ze jedu fakt uz na setrvacnik. at uz jsou tu ty svatky a muzu zalehnout pod deku. jak ty se chystas na vanoce?
Ahojky:) tak jak je na sluzebce?:) ja uz jsem skoro v praci, ale mam dneska kratkou tak jsem rada, na vanoce darky hotovy, zbyva mi jeden pro svaru a je to:D hura hakze uz jen zabalit, dneska ozdobit pernicky a o vikendu posledni uklid a vosi ulky a stromecek
a pak uz ten vytouzeny relax snad
a jak dopadla aj?
jsem rada ze me potkavaji jen dobrovolny kongresy a v praci to jde samo co se tyce novych veci, aspon zatim ![]()
Jinak uz jsme na utro vid, ja mam teplotu kolem tech 36,7 a za tyden to mam dostat, tak jsem zvedava no, na jeziska by to byl krasny darek…
a priznaky mam akorat dole me tak picha a poboliva ale to bylo minule taky
tak uvidime vid, co ty?
![]()
@fleur38 ahojky kocko, dobry..bylo to fajn dobrodruzstvi a aspon jsem poznala, jak to v tech sp a pt firmach chodi. ja na vanoce nic moc nemam…mymu jsem na letisti koupila parfem a objednala predplatne casopisu. o vikendu si taky planuju uklid, dodelani cukrovi a pak uz jenom do prace v po a ut a pak relax. jo, na utrosu jsem. tento mesic jsem na to sla jaksi driv. vypadalo to, ze jsem mela ovulaci o tyden driv nez minuly mesic, takze utros budu brat do soboty a pak utrum
me tento mesic hrozne boli prsa. bolela me uz od zacatku. dne ode dne horsi, ale to se stava nekdy. udivuje me, ze to ten utrogestan ale nepotlaci. no tento cyklus je jakysi jiny, nez ten minuly. aj dopadla hrozne. nemam z toho dobry pocit. reading a listening hruza fuj!!!no, presne, uvidime, jestli se mimi chytlo ![]()
@Gata2 je tak to jsem rada ze se ti libilo
no ja mam uz druhx den 37 teplotu.. Tak jsem zvedava jestli se udrzi a straaasny chute ale jak magor
ale to vsechno prisuzuju utrousovi
jinak to mam dostat 23. Tak ksem zvedava na testovani.. A s utro koncim zitra
tak se tesim a snad me prejdou ty chute
nebo snim i kolegyne za chvili ![]()
@fleur38 no, ja mam dnes s utrosem posledni den. dostat bych to mela 24. prosince., tak uvidim;;-)pekne papej!!!
Ja mela vcera:) ale nejak jsem asi pozapomnela na nejaky prasek
no dnes me ceka tridni sraz a uklizeni.. Takze snad te ceka hezci den
a teplotu mas?
@fleur38 teplotu si ted nemerim. mela jsem ji o 0,3 vyssi jeden den a pak dalsi, tak jsem zacala brat utrogestan. vzdy ho beru, jakmile zjistim, ze probehla ovulace. teplotu si zacnu merit, az ten prasek prestanu brat. stejne tu teplotu mam vyssi, protoze ten progesteron podporuje tu vyssi teplotu. minuly mesic jsem i po dobrani mela vyssi teplotu, pak spadla az v ten den kdy prisla MS. dnes jsem taky uklizela, zdobila stromek a delala nejaka cukrovi. jeste ted vecer asi poslepuju linecke. ja jsem byla na firemnim rautu vcera. dala jsem si par sklenicek vina. pak me jeden kolega pozval na whisky a pak jsem to letela na zachod vyzvracet a bylo dobre…
dnes rano paralen a cely den v poklusu. zitra uz ten utrogestan neberu, takze pocitam, ze do 4 dnu je tady MS.
opatruj se a pekne odpocivej!!
@Gata2 tak zatim mam teploty kolem 37, takze nvm, dneska to mam dostat a snad se tak nestane ale teplota byla dost vysoka na to abych to dostala, ale testovat se mi nechce, nechci bYt zase zklamana..
jinak posledni den do prace a konecne volno.. Teda jeste dneska kolotoc doma, dodelat vse co ke treba a pak snad bude i pohadka nejaka
tak uvidim podle me mereni jak budu testovat, ale bradavky mam citlivy, vcera mi bylo blbe, nj jenze to mam u pms tez
takze asi nic ![]()
Tak hlavne at mate krasne vanoce, plne pohody a klidu
a v lednu na to vlitnem znova ![]()
@fleur38 uvidis, ale vypada to nadejne. pokud si pamatuju, tak se ti uz stalo, ze jsi mela teplotu vyssi par dni po dobrani ze? clovek nikdy nevi ze? me tento mesic tak bolela prsa, ze jsem si delala test den po dobrani toho utrose. jasne ze byl negativni. jsem pako. lepsi je nemit zadny testy doma, jinak bych to zkousela do aleluja. jo, presne. u PMS jsou ty priznaky podobny. vsak uvidis!!! treba to vyslo. dej pak vedet. ja ted odpo spinim, zitra prijde mrcha. teplotu jsem rano mela 36,8. u nas zitra teda jezisek a MS ![]()
No mela jsem minule 10 dni zpozdeni
S vysokyma teplotama ale ne tak jako ted no ale tak uvidim, zitra mozna testnu asi to nevydrzim
ja zatim nespinim ale tak minile mi to zaclo taky vecer
takze taky tak.. A ty volavy prsa jsou des, me teda zase taha v podbrisku jako minule ![]()
@fleur38 stve me, ze kazdy cyklus se citim jinak…pokazdy to mam jinak…:-( testni, aspon uvidis, jestli muzes pit alkohol nebo ne…ja bych testla..
@Gata2 je tam duch duh duch!!! Ja se zblaznim!!!
nechci zmatkovat je to slaba druha a jsi prvni kdo to vi!;)))
@fleur38 tak to je uzasne!!! mam z toho obrovskou radost. vnitrne jsem si to myslela, ze ti to vyjde. hlavne klid a odpocivej, at bobinek roste. je to uzasny darek na stedry den, vid??? super… ![]()