Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já s tím bohůžel nepomůžu, ale budu sledovat, zajimalo by mě to ![]()
ZAlozila jsem si novy profil, z hodne citlivých duvodu jsem si psala ze starého profilu anonymne.
@pemx jestli to bylo na mě, tak 1.-3. den 1× ráno,4.-6. den 1-0-1 a od sedmého dne 1-1-1
@Lenek ano, na tebe
aha, tak to mas pekne od nejmenšího davkovani a postupne to roste. A to jsi zacala brat první den cyklu (menstruace)? Ptam se na uplne primitivni otázky, ale jdu na KET poprvé tak jsem zvedava
a muzu se zeptat kam do CARU chodíš? a do kterého dne cyklu to mas brat?
@pemx ano byla sem si pro ně už v pátek, ať opravdu můžu začít 1DC. Já jdu taky poprvé, ale už mám plno info od holek co na ket byly.No rozpis na všechny lékyco budu brát mám na 28 dnů
Ahoj, tak já se také chystám v prosinci na KET. Momentálně čekám na ms a od druhého dne nasazuji estrofem 1-1-1, Prednison 1-0-0 a ještě flexiparin
@Lenek a co všechno ještě budes brat? resp. kdy mas naplanovany ultrazvuk nebo pripadny KET? Jestli se to teda da tak dopředu naplánovat.
@pemx no ještě mám od 13tého dne brát utrogestan, prednison a anopyrin. jinak na kontrolu jdu 10DC. A ty si byla kdy na IVF, já v září
@pemx no na konci mesice zacnu brat utrogestan 0-0-2 kvuli ms a pak 1DC 4× estrapatch, prednison 1-0-0, anopyrin 0-0-1/2
Příspěvek upraven 19.11.14 v 22:52
Zdravim všechny snazilky

na uvod se omlouvam ze pisi anonymne, ale mam k tomu sve osobní vazne duvody. Mozna casem snad az nas bude v této skupince vic, bude skupinka tajna a ja odryji svou identitu
Ted k nasemu spolecnemu tématu. Do se chysta a pripravuje na KET v prosinci?
Ja jsem dnes byla u Dr. jsem 2. den cyklu a doktor mi nasadil Estrimax 1-1-1. Mate to nektera podobne? Pojdme si spolecne zpříjemnit cekani a podporit se