Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, tak mám kontrolu úspěšně za sebou sliznici mám 11,8mm dr. byla moc spokojená, nafasovala jsem tašku léků a 10.12. hurá pro zmrzlinky, doufám že se dobře proberou. ![]()
@medmenka tak to je super. No já se nejvic bála rozmrazeni a nakonec mi bylo receno ze jsou ve stavu jak před mrazenim
@Lenek já jsem pokaždé také v nervu zda to zvládnou, tak doufám že to bude ok. Jak se cítíš? Chodíš do práce?
@medmenka citim se uplne normálně. Ne mam neschopenku. Delam s lidma, tak sem nechtěla riskovat nemoc
@Lenek dobře děláš, je to jistější že nikde nic nečapneš, já budu také na neschopence.
@medmenka píše:
Ahoj holky, tak mám kontrolu úspěšně za sebou sliznici mám 11,8mm dr. byla moc spokojená, nafasovala jsem tašku léků a 10.12. hurá pro zmrzlinky, doufám že se dobře proberou.
to mas nadhernou sliznici.. To mas asi diky tomu estrofemu, ten ja nemam.. Muj car to chce co nejprirozeneji, tak snad jeste povyroste a bude to ok.. Takze 10.12?? Super a nechas si jedno nebo dve??
@kelynka to mám určitě díky estrofemu, já bez léků nemám ovulaci a ani mi neroste sliznice, bohužel pro mě přirozený cyklus je pasé. Nechám si určitě dvě, protože jsou i tak mražená.
@medmenka píše:
@kelynka to mám určitě díky estrofemu, já bez léků nemám ovulaci a ani mi neroste sliznice, bohužel pro mě přirozený cyklus je pasé. Nechám si určitě dvě, protože jsou i tak mražená.
jeste zadneho prcka nemas?? Ja si necham jen jedno, tak snad bude silne a uchyti se ![]()
@kelynka bohužel se nedaří, zatím žádného sviště nemáme.
Ty máš holčičku že?
@medmenka píše:
@kelynka bohužel se nedaří, zatím žádného sviště nemáme.Ty máš holčičku že?
Budu ti moc drzet pesti, aby to tentokrat vyslo
Ano, mam triletou dceru. Je to vymodlena holcicka, cekala jsem dvojcatka po prvnim ivf a bohuzel predcasne porodila ve 26.tydnu a chlapecek po ctyrech dnech umrel, praskly mu plice..
Dnes jsou to tri roky od jeho smrti ![]()
@kelynka to je mi moc líto, ale andílek ti brzo pošle pro tvojí holčičku bojovnici sourozence. ![]()