Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka píše:
to mas pravdu, nejkrasnejsi darecekTesim se, ale zaroven se bojim zklamani
já se také hrozně bojím, ale před manželem si hraji na hrdinku
že to určitě vyjde a budeme se konečně radovat s úspěchu a dotáhneme to do zdárného konce. Ale mi se tady musíme podporovat a zvládneme to uvidíš ![]()
@pemx píše:
@medmenka dekuji za optani, prave ze ne, je mi jetse hur nez včera. A to uz byl včera hororasijsem to fakt hodne podcenila a sla k rd. az když se ten zanet hodne rozjel. ale ja jsem proste za kazdou cenu chtěla jit na ten ket…
chuděrko, tak snad se to konečně zlomí a začne ti být lépe. Je toho bohužel mraky v tohle bláznivém počasí. Moc dobře tě chápu že jsi chtěla na KETík, ale na jednu stanu je dobře že se ti to rozjelo před než po ketu. Ono to to uteče jak voda a půjdeš si pro mímo, hlavně se pořádně uzdrav
![]()
Dobre ranko holky,
je to normalni, ze jsem to ted dostala (myslim menstruaci)? Jsem teprve 20 DC. Muze to byt tim, ze jsem vysadila ultrogestan i estrimax v sobotu, resp. patek vecer?
@pemx ahoj podle me jo. Většinou po vysazeni léku se do 3 dnu rozjede ms
@Lenek joo? uztak brzy budes testovat? drzim pesti, taky budu vyhlížet.
@Lenek drzim pesti, at se dusik objevi
Taky jsem minule tehu mela 6den dusika ![]()
Holky, moc vam preju prekvapko a nejkrasnejsi darecek pod stromeckem - pozitivni tehu test. Ted me napadlo, ze by mohl prijit zazrak ze by jsme si pod stromeckem s manzilkem nadelili taky miminko
prirozene
klidne si na testik pockam az v roce 2015
uz mam vanocni dobrou naladu tak fantaziruji
![]()
@pemx děkujeme
tak třeba budeš mít překvápko, moc bych ti to přála ![]()