Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenek ja jsem minule lezela 10minut na salwe a pak pul hodiny na pokoji.. Tak jim to zizta reknu, snad nebudou proti..
@Lenek píše:
@kelynka tak snad tě nechaj lezet i teď
jj jsem rozhodla si to klidne i zaplatit to luzko ![]()
@Lenek píše:
@kelynka tak snad to nebude třeba
jj uvidime
.. a pak jsi doma odpocivala nebo fungujes normalne.. uklid atd
@kelynka středa odpo po ket sem spala, byla sem hotová, čt odpočívala a pátek už vařila a žehlila. a sobota a neděle sem s mámou pekla. ale jinak sem flákač, takže sem ještě nevysávala a ani nevytírala…dělal to zatím manžel
@kelynka já jsem ležela na pokoji, sestřička mi řekla že můžu zůstat 30 min a nebo klidně hodinu.
Jinak deska jsem začala trochu špinit, tak doufám že je to jen po tom transferu jak mě dr. zmučila ![]()
@medmenka to je jak se mimísci zahryzávají…asi se trefili do nějaké žilky
@Lenek já doufám, dneska už jsme začala normálně fungovat, tak asi zase trochu zvolním. Musím říct že mě to teda vyděsilo ![]()
@medmenka no to se ti vůbec nedivím. toho se po minulém biochemickém bojím nejvíc
ale tentokrát se cítím úplně jinak ![]()
@Lenek a jak jsi měla to biochemické tak jsi měla jak vysokou hodnotu HCG? budeš zítra zase testovat? Já bych chtěla také ten 6,7 DPO. Zatím mi ještě nedorazili testíky tak zda budu mít vůbec čím.
@medmenka ten 14 den sem měla nějakých 16,něco a už to klesalo.dva dny na to jen 13,právě že sem // našla taky ten 6 7 den ale nějaká myslím 9 den sem začla krvácet