Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka hcg je 12…čekala sem víc, ale do středy daleko, tak snad bude takové jaké má být ![]()
Holky, to cekani je hnus
.Kez by sel pretocit cas dopredu
Ja mam chut uklizet
Musim se krotit ![]()
@kelynka píše:
@medmenka jak se citis??
cítím se hodně unaveně a pořád mě bolí v kříži a špiním, teď už trochu méně ale bojím, bojím. A co ty jak je?
@Lenek neboj, to je opravdu ještě brzo ono to stoupne, hlavně klídek ![]()
@medmenka píše:
cítím se hodně unaveně a pořád mě bolí v kříži a špiním, teď už trochu méně ale bojím, bojím. A co ty jak je?
me minule ivf taky bolelo v krizi a vyslo to
..Ja unavena nejsem, poboliva me od transferu celou dobu podbrisek a taky spinim, ale to mi dr rikal, ze budu.. Mam obracenou delohu, tak se mu tam blbe dostavalo, tak proto to bylo i neprijemne.. Neboj, spineni nic znamenat memusi ![]()
@kelynka já mám také otočenou dělohu a ještě se zatáčkou
zmučená jsem také, den po transferu jsem měla pocit že mi tam vybuchl granát jak mě vše bolelo.
Já doufám že to bude v pohodě, možná také jak si píchám ten flexiparin na ředění krve. Já bych také brala posunout čas dopředu, protože to čekání je hrozné ![]()
@medmenka píše:
@kelynka já mám také otočenou dělohu a ještě se zatáčkouzmučená jsem také, den po transferu jsem měla pocit že mi tam vybuchl granát jak mě vše bolelo.
Já doufám že to bude v pohodě, možná také jak si píchám ten flexiparin na ředění krve. Já bych také brala posunout čas dopředu, protože to čekání je hrozné
minule me ten transfer vubec nebolel, nevim proc dnes jsem z toho byla tak zaskocena
Kazdopadne hlavni je, at to vyjde
Ano, to cekani je des!! At to dopadne jak chce, uz bych rada znala vysledek
Je dost mozne, ze ta unava je i z tech injekci.. To mas na co?? Jinak ja jsem dnes trosku poklidila, tak snad to vadit nebude.. Poumyvala jsem a vydenzifikovala zachod, poumyvala umyvadlo, vylestila zrcadlo, poskladala pradlo, hodila pracku, ppvysavala, kuchyn mam uklizenou.. Nejradsi bych vydrhla vanu a umyla zem, ale prdim to.. Zitra zaukoluji manzela ![]()
@kelynka ten flexiparin mám naředění krve, proto si myslím, že můžu mít to špinění jak mě zmučila, po těch bych neměla být ospalá. Budu si ho píchat až 14tt když to všechno klapne.
Jinak že jsi uklízela vůbec ničemu nevadí, záleží jak se cítíš tělo si asi řekne samo.
Já jsem byla na procházce a pak jsem odpadla a spala 2 hodiny, když jsem se probrala tak jsem byla tak zmatená, nevěděla jsem zda je ráno, večer či noc ![]()