KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
15.12.14 21:44

@medmenka jj hruza des :mrgreen: Musela jsem ho porad uspokojovat pusou :P, takze v pohode :lol: Ja jsem trpela, jsem totiz nymfomanka :mrgreen: :mrgreen: Tak a uz zase otravoval, ze chce :zed: :lol: Pry to je pohodicka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 22:56

@kelynka mě by to také hodně chybělo, také mám sex ráda a čím jsem starší tak tím asi víc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:05

@medmenka, taky to tak mam :lol: A co ty, uz nespinis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:09

Jinak jsem si zpetne v diskuzich dohledavala kdy jsem to minule ivf testovala a bylo to 7den a druha carka byla hned po namoceni.. Ale to byly dvojcatka.. Ted mam jedno embryjko, tak uvidime, jak to bude.. Nevim, ale ted vecer me zacala palit zaha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:09

@kelynka ještě pořád, ale už to není celý den, tak doufám že tam bublinky stále jsou a už se pěkně zavrtali. Jinak jako vždy mě bolí v kříži, no a to nafouklé břicho to je děs teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:13

@kelynka no tak to vypadá dobře ;) že by příznak? já při prvním jsem měla pozitivní testík už 6 den a to tam bylo jenom jedno, ale blastocysta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:23
@medmenka píše:
@kelynka ještě pořád, ale už to není celý den, tak doufám že tam bublinky stále jsou a už se pěkně zavrtali. Jinak jako vždy mě bolí v kříži, no a to nafouklé břicho to je děs teda.

tak to je dobře, že už je to špinění lepší :hug: To boleni v krizi a nafouknuti muze byt dobre znameni :hug: Tehdy jsem to mela, ale ted zatim nic.. :think: Ale je fakt, ze tehdy jsem byla na et, ne ket a mela jsem hyperstimulacni syndrom..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:25
@medmenka píše:
@kelynka no tak to vypadá dobře ;) že by příznak? já při prvním jsem měla pozitivní testík už 6 den a to tam bylo jenom jedno, ale blastocysta.

na priznak je to brzy :zed: Ale budu doufat :lol: :mrgreen: Jeee faakt, to je super :lol:Taky mam blastocystu.. Kolikaty den by po ket melo dojít k uhnizdeni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:30

Tak uz jsem to nastudovala a melo by to byt jakoby hned, takze 1-3dny.. u prodlouzene kultivaci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:32
@kelynka
@kelynka píše:
tak to je dobře, že už je to špinění lepší :hug: To boleni v krizi a nafouknuti muze byt dobre znameni :hug: Tehdy jsem to mela, ale ted zatim nic.. :think: Ale je fakt, ze tehdy jsem byla na et, ne ket a mela jsem hyperstimulacni syndrom..

fuj, silný hyperstimulák jsem měla také, nakonec nedošlo ani k ET doma jsem zkolabovala a skončila jsem na 11 dní v nemocnici na kapačkách se silným ohss, už nikdy více. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:33
@kelynka píše:
Tak uz jsem to nastudovala a melo by to byt jakoby hned, takze 1-3dny.. u prodlouzene kultivaci..

přesně tak do 48 hodin po zavedení, tak už je zavrtaný ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:34
@medmenka píše:
@kelynkafuj, silný hyperstimulák jsem měla také, nakonec nedošlo ani k ET doma jsem zkolabovala a skončila jsem na 11 dní v nemocnici na kapačkách se silným ohss, už nikdy více. :zed:

jejda 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
15.12.14 23:35
@medmenka píše:
přesně tak do 48 hodin po zavedení, tak už je zavrtaný ;) :hug:

snad tam milacek je :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:35

Tak jsem projížděla staré foto v PC tak dokonce 5 den jsem měla ducha na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
15.12.14 23:36

@kelynka jasně že je, musí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie