Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka jj hruza des
Musela jsem ho porad uspokojovat pusou
, takze v pohode
Ja jsem trpela, jsem totiz nymfomanka
Tak a uz zase otravoval, ze chce
Pry to je pohodicka ![]()
@kelynka mě by to také hodně chybělo, také mám sex ráda a čím jsem starší tak tím asi víc ![]()
Jinak jsem si zpetne v diskuzich dohledavala kdy jsem to minule ivf testovala a bylo to 7den a druha carka byla hned po namoceni.. Ale to byly dvojcatka.. Ted mam jedno embryjko, tak uvidime, jak to bude.. Nevim, ale ted vecer me zacala palit zaha ![]()
@kelynka ještě pořád, ale už to není celý den, tak doufám že tam bublinky stále jsou a už se pěkně zavrtali. Jinak jako vždy mě bolí v kříži, no a to nafouklé břicho to je děs teda.
@kelynka no tak to vypadá dobře
že by příznak? já při prvním jsem měla pozitivní testík už 6 den a to tam bylo jenom jedno, ale blastocysta.
@medmenka píše:
@kelynka ještě pořád, ale už to není celý den, tak doufám že tam bublinky stále jsou a už se pěkně zavrtali. Jinak jako vždy mě bolí v kříži, no a to nafouklé břicho to je děs teda.
tak to je dobře, že už je to špinění lepší
To boleni v krizi a nafouknuti muze byt dobre znameni
Tehdy jsem to mela, ale ted zatim nic..
Ale je fakt, ze tehdy jsem byla na et, ne ket a mela jsem hyperstimulacni syndrom..
@medmenka píše:
@kelynka no tak to vypadá dobřeže by příznak? já při prvním jsem měla pozitivní testík už 6 den a to tam bylo jenom jedno, ale blastocysta.
na priznak je to brzy
Ale budu doufat
Jeee faakt, to je super
Taky mam blastocystu.. Kolikaty den by po ket melo dojít k uhnizdeni??
Tak uz jsem to nastudovala a melo by to byt jakoby hned, takze 1-3dny.. u prodlouzene kultivaci..
@kelynka píše:
tak to je dobře, že už je to špinění lepšíTo boleni v krizi a nafouknuti muze byt dobre znameni
Tehdy jsem to mela, ale ted zatim nic..
Ale je fakt, ze tehdy jsem byla na et, ne ket a mela jsem hyperstimulacni syndrom..
fuj, silný hyperstimulák jsem měla také, nakonec nedošlo ani k ET doma jsem zkolabovala a skončila jsem na 11 dní v nemocnici na kapačkách se silným ohss, už nikdy více. ![]()
@kelynka píše:
Tak uz jsem to nastudovala a melo by to byt jakoby hned, takze 1-3dny.. u prodlouzene kultivaci..
přesně tak do 48 hodin po zavedení, tak už je zavrtaný
![]()
@medmenka píše:
@kelynkafuj, silný hyperstimulák jsem měla také, nakonec nedošlo ani k ET doma jsem zkolabovala a skončila jsem na 11 dní v nemocnici na kapačkách se silným ohss, už nikdy více.
jejda
![]()
@medmenka píše:
přesně tak do 48 hodin po zavedení, tak už je zavrtaný![]()
snad tam milacek je ![]()
Tak jsem projížděla staré foto v PC tak dokonce 5 den jsem měla ducha na testu.