Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kelynka já se snažím, pořád se utěšuji že mají bublinky ještě čas, přece jen to nebyli blastocysty. A co ty kočko ještě jsi vydržela netestovat? ![]()
@medmenka píše:
@kelynka já se snažím, pořád se utěšuji že mají bublinky ještě čas, přece jen to nebyli blastocysty. A co ty kočko ještě jsi vydržela netestovat?
to je dobre, ze se nestresujes
Jakeho stadia jsi mela embryjka?? Ja se zatim drzim, mam strach, ze by tam nic nebylo a prijde mi to brzy.. dnes jsem 5den.. V patek zkusim test a uvidime..
@kelynka tak zamražené byla jako prvojádra, ale když je zaváděli tak měla 6 a 8 buněk.
Dobře děláš že chceš vydržet až do pátku, ale máš můj velký obdiv že to vydržíš ![]()
@medmenka dej jim cas, pokud to nejsou blastocysty, tak byva testik pozitivni pozdeji
Snazim se co muzu
, ale laka me to hrozne ![]()
@medmenka ja si to taky myslím ze se ti to testování posune o nejaky ten dennkdyz to neni blasticka
@medmenka jooo, tak to se vůbec nestrachuj… na to je fakt ještě brzo. ja předtím testovala 11 den po ET a to my zavadeli krasnou blastocystu a ten 11den jsem tam carku mela ale o dalnici se neda mluvit. Takze fakt uplne s prehledem tam u tebe muze bt az za další tyden… klidek, verim tomu ze to bude pozitivni…
@kelynka vydrz, vydrz, bude to stat za to. když clovek testuje brzo tak pak se akorát stresuje. teda ja bych to tak mela. vim ze cekani je desne a me se to dobře mluvi když necekam, ale vydrzte holky.
@pemx píše:
@medmenka jooo, tak to se vůbec nestrachuj… na to je fakt ještě brzo. ja předtím testovala 11 den po ET a to my zavadeli krasnou blastocystu a ten 11den jsem tam carku mela ale o dalnici se neda mluvit. Takze fakt uplne s prehledem tam u tebe muze bt az za další tyden… klidek, verim tomu ze to bude pozitivni…
presne tak, koci… myslim, ze test by mohl zacit byt pozitivni od 10dne a vic.. moc moc drzim pesti ![]()
@pemx píše:
@kelynka vydrz, vydrz, bude to stat za to. když clovek testuje brzo tak pak se akorát stresuje. teda ja bych to tak mela. vim ze cekani je desne a me se to dobře mluvi když necekam, ale vydrzte holky.
to doufaaam, dekujiii
![]()
@Lenek nedekuj. mam z tebe vekou radost a zase jsem pozitivne nabita ![]()
@Lenek @pemx @kelynka holky hrozně moc děkuji za podporu ani nevíte jak moc mi to pomáhá slyšet, že naděje tam ještě je.
![]()
@medmenka oba sme čučeli jak péro z gauče, no a pak když měl fotku, tak řekl, že sem si měla říct o svou, že je to jeho
Pro něj bylo důležité že to vyšlo, o počet už tak nejde.