Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka píše:
Tak jsem projížděla staré foto v PC tak dokonce 5 den jsem měla ducha na testu.
toho jednoho embryjka?? A nebyl to jeste pregnyl nebo ovitrelle??
@medmenka co by jste si prali??Holcicku nebo chlapecka nebo je vam to jedno?
@kelynka píše:
toho jednoho embryjka?? A nebyl to jeste pregnyl nebo ovitrelle??
nene, ten jsem neměla, vždy mám jen estrofem a utrogestan, jen při posledním ketíku jsem měla pregnyl.
@medmenka píše:
nene, ten jsem neměla, vždy mám jen estrofem a utrogestan, jen při posledním ketíku jsem měla pregnyl.
aha
, takze to jsi mela hodně brzy pozitivni testik..
@kelynka tak manželovi je to jedno a já bych jsem vždy první chtěla chlapečka ale je mi to asi také jedno
A co ty? Brášku pro malou nebo ještě jednu holčičku?
@kelynka píše:
aha, takze to jsi mela hodně brzy pozitivni testik..
ale také brzo odešlo 7tt ![]()
@medmenka ano mas pravdu, je to jedno.. Hlavne at to vyjde a je vse jak ma
.. Ja jsem vzdy touzila po holcicce a tu uz mam a ted bych chtela moc chlapecka, kvůli malemu.. ale stastna bych byla i za holčičku. Manzel by chtel syna.. Uz ma dve baby, malou nasi a jeste jednu starsi z predchoziho vztahu.. Ta uz ma 12roku..
Příspěvek upraven 15.12.14 v 23:47
Každopádně vybavu mam i pro chlapečka
i holcicku
Veci po malem jsem si nechala, jen kocar se vratil a postylka prodala..
@kelynka přesně tak, hlavně když už prďola zůstane tak ať vše dobře dopadne a narodí se zdravé miminko a jestli to bude chlapeček, nebo holčička je ve finále naprosto jedno, stejně ho budeme milovat. ![]()
Mám kamarádku která má 2 kluky 4 a 2 roky, manžel jí ukecal že se pokusí ještě o holčičku a moc se jí do toho nechtělo protože kluci jsou ještě poměrně malý, otěhotněla poměrně brzo a nakonec čeká dvojčata a ještě kluky ![]()
@kelynka oblečky na prcka se neztratí, já mám dobré kdyby se povedlo tak brácha má 6 měsíční holčičku tak by jsme měli po kom dědit a kamarádka má 4 měsíčního klučíka ![]()
@kelynka píše:
to je mi lito
děkuji
na jednu stranu jsem byla ráda že když už to skončilo tak aspoň takto v začátku i tak to s člověkem zamává ale co já si stěžuji, ty jsi si prošla mnohem horším peklem. ![]()
@medmenka no teda
Tak to preji kamaradce pevne nervy
Ty jo tolik detiii
.
@medmenka píše:
@kelynka oblečky na prcka se neztratí, já mám dobré kdyby se povedlo tak brácha má 6 měsíční holčičku tak by jsme měli po kom dědit a kamarádka má 4 měsíčního klučíka
tak to mas super
Aspon hodne usetrite ![]()