KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
13.12.14 13:40

@medmenka sama jsem si rekla co chci a muj tatwr mi to namaloval.. Jsem verici, takze jsem chtela panenku Marii a jelikoz mi umrel syn, tak zenu andela s ditetem v ruce.. a okolo jsme dali svicky.. mam hubenou ruku, tak se mi moc napadu se mi tam nevleze.. a jeste mam na ruce jmeno meho manzela :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 13:43

Citim se dobre a spinim taky :zed: ach jo.. taky potrebuji, aby se doma povytiralo a uz jsem manzela poverila :mrgreen:, tak jak dojde z fitka, vleti na to :mrgreen: Ja jsem dnes byla nakoupit, navarila a trosku poklidila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 14:00

@kelynka to jsi vlastně psala že dceruška měla dvojčátko, také jsem si říkala až se nám jednou konečně povede tak bych chtěla datum narození miminka, nebo měsíční znamení s jménem.
Jinak jsi opravdu štíhloučká se nedivím že se tam toho tolik nevejde, máš pěknou postavičku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 16:01

@medmenka dekuji moc :hug: Nakonec jsem se hecla a jak manzel s malou odjel do Obi, vytrela jsem vsude podlahu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 16:10

@kelynka ty jsi také nezmar :lol: to já na to prdím, ono to bohužel neuteče, já se asi pustím do pečení cukroví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 16:30

@medmenka no puvodne jsem se na to chtela taky vyprdnout :lol:, jenze nemohla jsem se na tu usmudlanou podlahu divat :zed: Mala vsude rozliva piti, takze des :zed: Ja uz mam napeceno, ale jeste asi neco napecu ;) Ted premlouvam manzu at prestehuje loznic :mrgreen: Ja hrozne rada stehuji :mrgreen: Mam rada zmenu :lol: Tak snad se mu bude chtit.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 18:39

@kelynka no a já mám doma na dělání fleků na podlaze psici, všude nacamráno :lol: Já zase hučím do manžela ať domalujeme tu ložnici že to chci mít do vánoc konečně hotové a hezké. Zatím je to jen v bílé barvě a jenom jeden nátěr, muselo se to bohužel škrábat, protože předtím tam byla dost nekvalitní barva která odpadávala v kusech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.12.14 18:48

Tak na mě dneska holky padla depka… :zed: mám strach že to bude zas biochemické :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 18:49

@medmenka juuu takze fenecku mas, to je super ;), ze mate nejake poteseni :*, to je kolikrat vetsi starost jako dite :lol: A jakou barvu by jsi chtela loznic?? My mame tapety a barevne vymalovane.. Bila je takova smutna mi prijde.. Nakonec se stehovani prelozilo na zitra.. Mamka si na chvilku malou vezme ven, tak se nam tady nebude aspon motat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 18:50

@Lenek neboj, to bude v pohodě, ještě má bublinka čas se pořádně rozjet. ;) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
13.12.14 18:50

@Lenek neboj koči :hug: Dobre to dopadne :hug: Sili testik??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.12.14 18:53

Právěže je pořád stejnej, a spíš mi příjde že ten dnešní večerní je o kousek slabší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 19:06

@Lenek a používáš pořád od jedné značky viď? Ale opravdu ještě není nic ztraceno, snaž se myslet pozitivně, já vím že se to kecá, ale ono nám asi ani nic jiného nezbývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
13.12.14 19:08

@medmenka no uvidím ráno :roll:
díky za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
13.12.14 19:09

@Lenek :hug: :* budu držet palečky a neboj bude silnější než dnes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí