Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka sama jsem si rekla co chci a muj tatwr mi to namaloval.. Jsem verici, takze jsem chtela panenku Marii a jelikoz mi umrel syn, tak zenu andela s ditetem v ruce.. a okolo jsme dali svicky.. mam hubenou ruku, tak se mi moc napadu se mi tam nevleze.. a jeste mam na ruce jmeno meho manzela ![]()
Citim se dobre a spinim taky
ach jo.. taky potrebuji, aby se doma povytiralo a uz jsem manzela poverila
, tak jak dojde z fitka, vleti na to
Ja jsem dnes byla nakoupit, navarila a trosku poklidila..
@kelynka to jsi vlastně psala že dceruška měla dvojčátko, také jsem si říkala až se nám jednou konečně povede tak bych chtěla datum narození miminka, nebo měsíční znamení s jménem.
Jinak jsi opravdu štíhloučká se nedivím že se tam toho tolik nevejde, máš pěknou postavičku. ![]()
@medmenka dekuji moc
Nakonec jsem se hecla a jak manzel s malou odjel do Obi, vytrela jsem vsude podlahu ![]()
@kelynka ty jsi také nezmar
to já na to prdím, ono to bohužel neuteče, já se asi pustím do pečení cukroví ![]()
@medmenka no puvodne jsem se na to chtela taky vyprdnout
, jenze nemohla jsem se na tu usmudlanou podlahu divat
Mala vsude rozliva piti, takze des
Ja uz mam napeceno, ale jeste asi neco napecu
Ted premlouvam manzu at prestehuje loznic
Ja hrozne rada stehuji
Mam rada zmenu
Tak snad se mu bude chtit.. ![]()
@kelynka no a já mám doma na dělání fleků na podlaze psici, všude nacamráno
Já zase hučím do manžela ať domalujeme tu ložnici že to chci mít do vánoc konečně hotové a hezké. Zatím je to jen v bílé barvě a jenom jeden nátěr, muselo se to bohužel škrábat, protože předtím tam byla dost nekvalitní barva která odpadávala v kusech.
Tak na mě dneska holky padla depka…
mám strach že to bude zas biochemické ![]()
@medmenka juuu takze fenecku mas, to je super
, ze mate nejake poteseni
, to je kolikrat vetsi starost jako dite
A jakou barvu by jsi chtela loznic?? My mame tapety a barevne vymalovane.. Bila je takova smutna mi prijde.. Nakonec se stehovani prelozilo na zitra.. Mamka si na chvilku malou vezme ven, tak se nam tady nebude aspon motat ![]()
@Lenek neboj, to bude v pohodě, ještě má bublinka čas se pořádně rozjet.
![]()
Právěže je pořád stejnej, a spíš mi příjde že ten dnešní večerní je o kousek slabší ![]()
@Lenek a používáš pořád od jedné značky viď? Ale opravdu ještě není nic ztraceno, snaž se myslet pozitivně, já vím že se to kecá, ale ono nám asi ani nic jiného nezbývá.