Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka píše:
@kelynka ten flexiparin mám naředění krve, proto si myslím, že můžu mít to špinění jak mě zmučila, po těch bych neměla být ospalá. Budu si ho píchat až 14tt když to všechno klapne.
Jinak že jsi uklízela vůbec ničemu nevadí, záleží jak se cítíš tělo si asi řekne samo.
Já jsem byla na procházce a pak jsem odpadla a spala 2 hodiny, když jsem se probrala tak jsem byla tak zmatená, nevěděla jsem zda je ráno, večer či noc
ajo, takze na redeni krve, tak to muze na spineni mit urcite vliv.. Kdy budes zkouset testik? Ja si po tydnu.. Tesim se a zaroven bojim, snad to klapne.. To verim, ja kdyz odpo taky spim, tak pak taky nevim jestli je noc nebo den
Jinak vidim, ze uz se pekne dlouho snazite o miminko
Moc bych ti to prala, aby to vyslo
Kolik ti je?
@kelynka já bych chtěla asi testovat ve čtvrtek teda když mi do té doby dojdou testy které jsem si objednala, dneska jsem jim zrovna psala, kde jako jsou, tak by měli do čtvrtka dorazit
Jinak o mimčo už se snažíme hóódně dlouho, bohužel čas letí a my stárneme mě už je 34.
@medmenka píše:
@kelynka já bych chtěla asi testovat ve čtvrtek teda když mi do té doby dojdou testy které jsem si objednala, dneska jsem jim zrovna psala, kde jako jsou, tak by měli do čtvrtka dorazitJinak o mimčo už se snažíme hóódně dlouho, bohužel čas letí a my stárneme mě už je 34.
taky jsem si objednala testy a dnes mi dosla sms, ze balicek byl expedován, takze super
Kdyz ti neprijdou, tak skocis do lekarny
Tfuj, tfuj at to tentokrát vyjde ![]()
@kelynka také objednáváš? Já už jsem to objednávala někdy minulý týden a zatím právě nepřišlo nic. U nás v lékárně toho moc nemají
mám pocit že tam pro testy chodím jenom já
Snad už konečně smůlu prolomíme
A kolik je tobě a dcerušce?
@medmenka jj taky jsem objednala, bude testovaci manie
Manzel se mi vzdy sneje, kolik si toho nakoupim
Urcite tu smulu prolomis
Drzim pesti, co to jde
Je mi 28 a dcera mela 3roky ![]()
Ani nevim, jestli se muze po ket na tetovani
Mam roztetovanou ruku a je to potreba dodelat.. ![]()
@kelynka tak to jsi mladá maminka
Také si vždy udělám zásobu a pak blázním
manžel si klepe na čelo. S tím tetováním nevím ![]()
@medmenka jj tak to mame stejne s tim klepanim na celo
Oni tomu nerozumi
Na tetovani se radsi vyprdnu a dodelam az pak.. Nevim, ale porad spinim
Snad mi to ten dr tam zavedl dobre.. Predtim jsem nic takovehi nemela ![]()
Holky, clovek tady dva dny neni a vy takove romany ![]()
@Lenek pomalicku potichoucku gratuluji. Test sili, to je dobre znameni.
A holky @kelynka @medmenka urcite vam to vyjde. Uz se tesim az budete pristi tyden dvat fotecky s testy a //
Cekani je hrozne, to verim, ale zprijemnite si tady cekani s nama ![]()
Jinak se tady hihnam, ptz s temi testy je to asi vsude stejne. Taky mam vzdy zasoby. A kdyz jsem po 1 uvf zjistila // na testu tak jsem si pak delala test snad 2× denne, i vecer a jasala ze i vecer byla silne tlusta carka na testu. Ja uz chodim do ruznych lekaren at nevipadam jak magor ze furt kupuji testy
a odkud objednavate testy? To jsou nejake spesl?
@kelynka já také pořád špiním a pořád ta bolest v kříži, sice je slabší než ráno, to jsem byla vyplašená. Co máš pěkného za tetování? Já už nad tím přemýšlím několik let, ale pořád nejsem na 100% rozhodnutá co bych chtěla.
@pemx moc děkujeme
já doufám že už konečně ano ![]()
to víš, nuda doma, tak tady trávím volný čas
Jinak já jsem si objednala testíky od Dr.Maxe, ale nějak před vánoci nestíhají a zatím mi to neposlali potvory. ![]()
@pemx dekujeme moc
Jinak ja taky stridam lekarny, aby si uz nemysleli, ze jsem blazen
Testy jsem objednala mama testy 2v1.. Rikala jsem si, ze by bylo asi hodne trapne dojit do lekarny a chtit treba dvacet baleni,
, tak jsem to vyresila objednanim pres net ![]()
@medmenka musime verit, ze to vyjde a zadne spineni nas nesmi rozhodit
Jinak tetovani uz mam vic
Ted jsem si rozjela rukav, ale jeste je to na dve sezeni.. Vic jak ctyri hodiny tam nevydrzim, boli to.. Ja si vzdy nechavam neco co je mi blizko, neco soucast me..
@kelynka moc pěkné tetování
a to jsi si vymyslela sama nebo jsi hledala inspiraci? Já se ani tak nebojím té bolesti při tetování jen prostě ještě nemám 100% jasno co přesně chci. Vždy si udělám nějakou představu a pak dost něco podobného vidím na někom jiném.
A jak se dneska cítíš? Já pořád špiním, tak se ještě do moc velkých akcí nepouštím, potřebovala bych vytřít ale asi to přehraji na manžílka ať si to také užije, i když dobrovolně jel na nákup ![]()