KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7157
6.12.14 23:43

Dnes na utz sliznice 7,7. Dr nasadila Estrofem jednu tabletu denne, pichla ovitrelle a v patek si jdu pro miminko :srdce: Snad jeste sliznice trochu povyroste, aby se miminku u maminky libilo :andel: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 12:28
@pemx píše:
@medmenka tomu rikam poradna sliznice.. ukazkova. To se urcite chytnou obe embryjka.
Budu na tebe ve stredu moooc myslet. V kolik te to ceka?

děkuji moc :hug: já doufám že se povede s dobrým koncem. Ve středu si budu ráno volat, jak se zmrzlinky proberou a podle toho mi řeknou v kolik hodin si pro ně pojedu, ale většinou je to kolem 11 hod. když vše jde jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 12:32
@kelynka píše:
Dnes na utz sliznice 7,7. Dr nasadila Estrofem jednu tabletu denne, pichla ovitrelle a v patek si jdu pro miminko :srdce: Snad jeste sliznice trochu povyroste, aby se miminku u maminky libilo :andel: :lol:

no tak to je paráda :potlesk: určitě ještě povyroste a miminko se krásně zavrtá. :hug:
Já mám od včerejška ještě utrogestan 2-2-2 a musím říct že jsem po něm hrozně ospalá, ještě že jsem až transferu doma.Ten Ovitrell ti píchla docela brzo :think: já tentokrát nic takového nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.12.14 16:59

@medmenka aha. Tak to budu drzet pesti. Ja mela taky ultrogestan ale zatim jen 4-0-4 ale necitila jsem ospalost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.12.14 17:47

@medmenka taky mam od zitra zavadet utrogestan, ale jen 1-1-1.. Ja jsem prave ten ovitrelle chtela, nechtela jsem to nechat nahode.. vzdy se pichne a do dvou dnu je ovulace a pak se za pet dni zavede 5ti denni embryjko..,brzy mi to neprijde :think: A minuly pokus jsi ovitrelle mela a ted ho nemas??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 17:56

@pemx já ho polykám, ale začnu ho zavádět protože jsem fakt totálně sjetá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 18:00
@kelynka píše:
@medmenka taky mam od zitra zavadet utrogestan, ale jen 1-1-1.. Ja jsem prave ten ovitrelle chtela, nechtela jsem to nechat nahode.. vzdy se pichne a do dvou dnu je ovulace a pak se za pet dni zavede 5ti denni embryjko..,brzy mi to neprijde :think: A minuly pokus jsi ovitrelle mela a ted ho nemas??

Ne ten jsem měla jen před IUI naposledy jsem měla před KETíkem Pregnyl 5000, jinak vždy mám jen Estrofem 1-1-1, Utrogestan 2-2-2 a tentokrát ještě Prednison 50mg, Flexiparin.
Tak uvidíme co na to bublinky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.12.14 18:09

@medmenka verim, ze to dobre dopadne :hug: Ja mam taky prednison, pak anopyrin, ted ten estrofem, od zitra utrogestan a jeste uzivam femibion ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.12.14 19:02

Holky, urcite vam to dobře dopadne :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 19:05

@kelynka @pemx holky děkuji ;) kéž by konečně, to by byl tak krásný dáreček :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
7.12.14 19:06

@pemx a jak ti dneska je, už je to aspoň lepší??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.12.14 22:08
@medmenka píše:
@kelynka @pemx holky děkuji ;) kéž by konečně, to by byl tak krásný dáreček :srdce:

to mas pravdu, nejkrasnejsi darecek :hug: Tesim se, ale zaroven se bojim zklamani :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
7.12.14 22:09
@pemx píše:
Holky, urcite vam to dobře dopadne :pankac:

dekujeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.12.14 22:29

@medmenka dekuji za optani, prave ze ne, je mi jetse hur nez včera. A to uz byl včera horor :-( asijsem to fakt hodne podcenila a sla k rd. az když se ten zanet hodne rozjel. ale ja jsem proste za kazdou cenu chtěla jit na ten ket…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
7.12.14 22:31

@kelynka @medmenka holky ja v to verim, ze budete mit krasne vanoce. mam takovy pocit ze tyto vanoce budou plne radosti a stesti. my si na našeho milacka počkáme na leden/unor ale jak psala kelynka, v mem pripade plati kdo si pocka ten se docka. dam se dokupy a pak se miminko pekne zavrta :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí