Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka píše:
@kelynka to je mi moc líto, ale andílek ti brzo pošle pro tvojí holčičku bojovnici sourozence.
dekuji, keeez by ![]()
@Lenek jak se citis?? Mas nejake pobolivani v podbrisku?? Kolikaty den planujes testovat??
@kelynka nic zvláštního. jen mi občas pichne v podbrisku. No chtěla bych to zkusit ve středu, no ale těžko říct do kdy to vydrzim
@kelynka píše:
@Lenek tak doufam, ze jeste povyroste za ctyri dny.. a nerikali ti kolik by mela mit??
ty mas krasnou a to jsi teprve 9DC… ja jsem mela 15 DC mela tech 9,3 a to mi rikal ze je krasne vysoka… takze bud uplne v klidu. ja mam jit na ket v pondělí, tak doufam ze budu uplne zdrava.
@pemx dekuji za uklidneni
. Procitam si o tom na netu a tady jeden dr pise
http://www.sanatoriumhelios.cz/…-bez-ovulace
Takze nemela by byt ani nizka, ale ani prilis vysoka.. Drzim pesti, aby byl ket uspesny ![]()
@kelynka aha, no tak prima. No ja se spis desim at se fakt do pondělka vylecim, jinak se mi to minimalne o mesic posune
![]()
Co se ma stat, stalo se. V noci jsem se zhoršila. Stipani na hrudi. Byla jsem na pohotovosti a mam akutni zanet hordnich cest dýchacích, takze antibiotika a s tim související zruseni (odlozeni) KET. ASi jsem tio potrebovala cerne na bilem. Nicmene, jak říká muj manzel, všechno zle je pro něco dobře. A asi to tak mělo byt.
@kelynka me to taky moc mrzi, prvni na me padla depka. Ale mam velkou oporu v manzelovi. Utesuji se tim, ze to tak asi melo byt. Ze s tim nachlazenim by se embryjko mozna stejne nechytlo, ptz uz v tele jsem tu infekci mela. Tak je dobre ze se to projevilo ted, nez napr. Den po transferu. Takhle na nas embryjlo jeste pocka v mrazacku ![]()
Pripadam si jako blazen ze jsem si to takhle vsugerovala do hlavy, ale pomaha mi to se pres to prenest.
Kazdopadne tobe i druhe bojovnici drzim pesti at to dobre dopadne. A urcite mi pak napis jak to dopadlo a vse kolem toho. Budu na to cekat ![]()
@pemx moc ti přeji ať jsi brzo zdravá, mrazáček na tebe počká, hlavně se pořádně uzdrav
![]()
Holky, nejak mi blbne emimino. Az ted koukam ze jste tady měli dost prispevku ze 4.12. a ja je vůbec předtím přes mobil nevidela (ted jsem přes PC - vyjimecne).
@medmenka tomu rikam poradna sliznice.. ukazkova. To se urcite chytnou obe embryjka.
Budu na tebe ve stredu moooc myslet. V kolik te to ceka?
@pemx urcite to tak melo byt
..Jak se eika, kdo si pocka, ten se docka ![]()