Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jerra píše:
@pemx pokud se nemylim tak prednison je na nejake potlaceni imunity (paradne mi zabral i na alergii
jinak chodime do repromedy a mame tam 2 embria
ano na oslabení imunity, aby tělo lépe přijalo embryo a taky se předepisuje na alergie…ať už na sperma nebo na embryo
Jinak my byli před 3 roky na IVF, ET, zavedeni jednoho embrya, a mame dvouletého rošťáka
a mame zamrazene 2 embrya a budeme KETovat jen jedno.
@pemx až druhého? No mě se zdá že mi dr říkal že na ket se chodí 16DC…ale nechci kecat ![]()
@Lenek píše:
@medmenka mrazáčky máme tři a teď by sme chtěli dát 2. všechno sou to blastocysty
tak to je pěkné skóre mrazáčků, takže budou dvojčátka ![]()
Jj, az 2.12. a pak az za nejakych 5 dni na KET… podle stavu sliznice apod. snad to dobře spocital ![]()
Příspěvek upraven 19.11.14 v 23:18
2.12. budu 15 DC a on mi pak něco rikal ze ty mrazacky mají 5 nebo 6 dni (jako ty embrya)…
Jj, ted si vzpominam ze o KETU rikal něco kolem 8.12, ale to si vse ještě upresnime podle Ultrazvuku
@medmenka píše:
tak to je pěkné skóre mrazáčků, takže budou dvojčátka
No já bych sibje moc prala. Při ivf mi dva nedoporucili, ale u ket pry muzu. Jinak kdyby sme byli milionáři tak by jich bylo urcite vic, mnohem vic
@pemx píše:
Jj, ted si vzpominam ze o KETU rikal něco kolem 8.12, ale to si vse ještě upresnime podle Ultrazvuku
No u me to bude asi taky podle sliznice a tak si jeste davam kontryhelovy caj at holka roste
@Lenek já jich měla zamražených 24 ks a už zůstalo jen 8 kousků
Také nechávám zavádět po dvou, hlavně proto že jsou i tak mražená.
@medmenka píše:
@Lenek já jich měla zamražených 24 ks a už zůstalo jen 8 kouskůTaké nechávám zavádět po dvou, hlavně proto že jsou i tak mražená.
Ty jo, tak to je super počet mrazacku. a kolik si mela vajíček. Ja mela 28 vajíček, ale protože se muselo dat picsi kvůli otresnemu spg, tak by nas to vyslo strašně draho. Tak sme nechali oplodnit jen deset
A zbytek sel klasickou metodou, což sme vedeli ze se neoplodni nic.
Holky, ja to vidim, ze tady budou same dvojčátka
me staci bohate ještě jedno. ale casem pak mozna ještě nejake ![]()
Ty brdo 24?? Tak to je číslo. S tim jsem se ještě nesetkala. Pekne ![]()