Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@medmenka vitam te mezi nami ![]()
uf, to jsem si trochu oddechla, taky jsem zacla brat estr… az 2.DC, teda ale az vecer. takze dnes jen 1 tabletu místo 3
ptz jsem byla v caru odpoledne a dalo mi zabrat nez jsem sehnala lékárnu kde měli aspoň jedno baleni skladem. JA vůbec netusila, ze vse pujde tak rychle. jeli jsme jen na konzultaci a dr. hned a chcete KET ještě před Vanoci? Jsem pozitivne naladena.
@Lenek jj, už jsem byla 5× na KETU jednou se povedlo a to na poprvé to sice nedopadlo a pak už ani jednou. ![]()
Kolik máš mrazáčků?
@pemx píše:
@medmenka vitam te mezi nami
uf, to jsem si trochu oddechla, taky jsem zacla brat estr… az 2.DC, teda ale az vecer. takze dnes jen 1 tabletu místo 3ptz jsem byla v caru odpoledne a dalo mi zabrat nez jsem sehnala lékárnu kde měli aspoň jedno baleni skladem. JA vůbec netusila, ze vse pujde tak rychle. jeli jsme jen na konzultaci a dr. hned a chcete KET ještě před Vanoci? Jsem pozitivne naladena.
tak naštěstí my máme v budově CARu lékárnu, kde mají vše co nám lékaři předepisují skladem
@pemx děkuji za přijetí
, je moc dobře že jsi pozitivně naladěná, to je půl úspěchu. Já jsem také dneska jela jen na konzultaci
ale čekala jsem že to tak bude.
@Jerra @medmenka na co je ten prednison?
Anopyrin a Flexiparyn asi na redeni krve ne?
Zapomnela jsem rict dr. ze mam mutaci nejakeho trombofilniho genu, tak snad mi ta konska davka nezpusobi trombózu.
@Lenek píše:
tak naštěstí my máme v budově CARu lékárnu, kde mají vše co nám lékaři předepisují skladem
já také ![]()
@medmenka mrazáčky máme tři a teď by sme chtěli dát 2. všechno sou to blastocysty
@pemx píše:
@Jerra @medmenka na co je ten prednison?
Anopyrin a Flexiparyn asi na redeni krve ne?
Zapomnela jsem rict dr. ze mam mutaci nejakeho trombofilniho genu, tak snad mi ta konska davka nezpusobi trombózu.
no a to doktorka neví že máš nějakou tu mutaci?
@Lenek píše:
@medmenka mrazáčky máme tři a teď by sme chtěli dát 2. všechno sou to blastocysty
no a ja tele jsem v samem uzasu ze to všechno jde tak rychle uplne zapomněla kouknout jestli tam nekde pobliz lékárna je, prijela jsem domu a byl problém.
Myslite si ze to je velky problém? Dala jsem si tabletku az v pet. Mam si teda dat ještě jednu ted? a pak od zitrka uz normalne 1-1-1?
@Lenek no ja byla v tom caru naposledy před 3 lety, a to tam nekde zaznamenane uricte mají, ale dnes vse probehlo tak rychle. Ja to zazdila a vzdnikl z toho takovy otaznik.
@pemx píše:
no a ja tele jsem v samem uzasu ze to všechno jde tak rychle uplne zapomněla kouknout jestli tam nekde pobliz lékárna je, prijela jsem domu a byl problém.
Myslite si ze to je velky problém? Dala jsem si tabletku az v pet. Mam si teda dat ještě jednu ted? a pak od zitrka uz normalne 1-1-1?
já nevím, to ti tam snad měli říct ne? Nebo já bych se teda určitě zeptala
Ale teď už bych nedávala
@pemx pokud se nemylim tak prednison je na nejake potlaceni imunity (paradne mi zabral i na alergii ![]()
jinak chodime do repromedy a mame tam 2 embria
@pemx píše:
@Lenek no ja byla v tom caru naposledy před 3 lety, a to tam nekde zaznamenane uricte mají, ale dnes vse probehlo tak rychle. Ja to zazdila a vzdnikl z toho takovy otaznik.
tak pokud to máš v záznamech, tak bych se nebála. a ty jdeš na kontrolu kdy
@Lenek on mi řekl, zacnete uz ode dneska. A sestra rekla, vemte odpo a vecer a od zitka rano, v poledne, vecer. na ko jdu az 2.12. asi tam zítra cinknu. pro klid duse.