KET prosinec 2014

• Fotoalbum (53)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
306
19.11.14 22:52

@medmenka vitam te mezi nami :-)
uf, to jsem si trochu oddechla, taky jsem zacla brat estr… az 2.DC, teda ale az vecer. takze dnes jen 1 tabletu místo 3 :-( ptz jsem byla v caru odpoledne a dalo mi zabrat nez jsem sehnala lékárnu kde měli aspoň jedno baleni skladem. JA vůbec netusila, ze vse pujde tak rychle. jeli jsme jen na konzultaci a dr. hned a chcete KET ještě před Vanoci? Jsem pozitivne naladena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.11.14 22:55

@Lenek jj, už jsem byla 5× na KETU jednou se povedlo a to na poprvé to sice nedopadlo a pak už ani jednou. :?
Kolik máš mrazáčků?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.11.14 22:56
@pemx píše:
@medmenka vitam te mezi nami :-)
uf, to jsem si trochu oddechla, taky jsem zacla brat estr… az 2.DC, teda ale az vecer. takze dnes jen 1 tabletu místo 3 :-( ptz jsem byla v caru odpoledne a dalo mi zabrat nez jsem sehnala lékárnu kde měli aspoň jedno baleni skladem. JA vůbec netusila, ze vse pujde tak rychle. jeli jsme jen na konzultaci a dr. hned a chcete KET ještě před Vanoci? Jsem pozitivne naladena.

tak naštěstí my máme v budově CARu lékárnu, kde mají vše co nám lékaři předepisují skladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
19.11.14 22:58

@pemx děkuji za přijetí :mavam:, je moc dobře že jsi pozitivně naladěná, to je půl úspěchu. Já jsem také dneska jela jen na konzultaci :lol: :mrgreen: ale čekala jsem že to tak bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306

@Jerra @medmenka na co je ten prednison?
Anopyrin a Flexiparyn asi na redeni krve ne?
Zapomnela jsem rict dr. ze mam mutaci nejakeho trombofilniho genu, tak snad mi ta konska davka nezpusobi trombózu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4753
@Lenek píše:
tak naštěstí my máme v budově CARu lékárnu, kde mají vše co nám lékaři předepisují skladem

já také ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.11.14 22:59

@medmenka mrazáčky máme tři a teď by sme chtěli dát 2. všechno sou to blastocysty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.11.14 22:59

Holky, a kam chodite? ja do reprofitu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.11.14 23:00
@pemx píše:
@Jerra @medmenka na co je ten prednison?
Anopyrin a Flexiparyn asi na redeni krve ne?
Zapomnela jsem rict dr. ze mam mutaci nejakeho trombofilniho genu, tak snad mi ta konska davka nezpusobi trombózu.

no a to doktorka neví že máš nějakou tu mutaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.11.14 23:02
@Lenek píše:
@medmenka mrazáčky máme tři a teď by sme chtěli dát 2. všechno sou to blastocysty

no a ja tele jsem v samem uzasu ze to všechno jde tak rychle uplne zapomněla kouknout jestli tam nekde pobliz lékárna je, prijela jsem domu a byl problém.
Myslite si ze to je velky problém? Dala jsem si tabletku az v pet. Mam si teda dat ještě jednu ted? a pak od zitrka uz normalne 1-1-1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.11.14 23:03

@Lenek no ja byla v tom caru naposledy před 3 lety, a to tam nekde zaznamenane uricte mají, ale dnes vse probehlo tak rychle. Ja to zazdila a vzdnikl z toho takovy otaznik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.11.14 23:03
@pemx píše:
no a ja tele jsem v samem uzasu ze to všechno jde tak rychle uplne zapomněla kouknout jestli tam nekde pobliz lékárna je, prijela jsem domu a byl problém.
Myslite si ze to je velky problém? Dala jsem si tabletku az v pet. Mam si teda dat ještě jednu ted? a pak od zitrka uz normalne 1-1-1?

já nevím, to ti tam snad měli říct ne? Nebo já bych se teda určitě zeptala :think: Ale teď už bych nedávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
19.11.14 23:04

@pemx pokud se nemylim tak prednison je na nejake potlaceni imunity (paradne mi zabral i na alergii :))
jinak chodime do repromedy a mame tam 2 embria

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5667
19.11.14 23:05
@pemx píše:
@Lenek no ja byla v tom caru naposledy před 3 lety, a to tam nekde zaznamenane uricte mají, ale dnes vse probehlo tak rychle. Ja to zazdila a vzdnikl z toho takovy otaznik.

tak pokud to máš v záznamech, tak bych se nebála. a ty jdeš na kontrolu kdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
19.11.14 23:07

@Lenek on mi řekl, zacnete uz ode dneska. A sestra rekla, vemte odpo a vecer a od zitka rano, v poledne, vecer. na ko jdu az 2.12. asi tam zítra cinknu. pro klid duse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí