Čístění kožených bot

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
4.9.23 11:33

Čístění kožených bot

Ahooj dnes jsem na sobě měla nové boty a v drogerce byla rozšlaplápnutá rtěnka já si jí nevšimla a šlápla do ní :roll:. Boty jsou špinavý na podrážce a mám i malý docela viditelný flíček přímo na botech. Boty jsou kožený. Nějaké rady a tipy jak to vyčistit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9164
4.9.23 11:57

Dětské ubrousky, čistí všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.9.23 11:58

Z podrážky se ti to nejspíš ošlape než dojdeš domů. Zbytek otři vlhkým hadříkem. Jestli je to hladká kůže, flíček na botě otři opatrně nasucho, jestli nejsou boty bílé nebo světlounké, patrně to nebude ani vidět. Horší je to u broušené, na to bych ani nešahala, to by se jenom rozpatlalo kolem. Prodává se na tuhle kůži speciální čistící prostředek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41734
4.9.23 12:24

Rtěnku z hladké kožené boty bych otřela třeba něčím mastným. Z broušené kůže bych buď neodstraňovala, nebo spec. odstraňovačem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
4.9.23 12:51
@vikyy3 píše:
Ahooj dnes jsem na sobě měla nové boty a v drogerce byla rozšlaplápnutá rtěnka já si jí nevšimla a šlápla do ní :roll:. Boty jsou špinavý na podrážce a mám i malý docela viditelný flíček přímo na botech. Boty jsou kožený. Nějaké rady a tipy jak to vyčistit?

Zdravím,
záleží z jakého materiálu jsou boty ušité. Pokud máte také koženou podešev (podrážku), je možné, že bude potřeba odlišný přístup pro každou jednotlivou část obuvi.
 PZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný