Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojky, máte prosím někdo dobrý tip, jak vyčistit nerez? Mám nerez digestoř, nerez troubu, nerez konvici a pořád mám na těchto spotřebičích fleky, nemůžu docílit hezkého vzhledu. Moc děkuji za rady
. Martina
Nejlepší je přípravek Chromol, stojí sice 1000,–, ale mám ho už 5 let a mám jej ještě 3/4 ![]()
Já používám Cif na nerez a jsemmoc spokojená,krásně se to leskne po něm ![]()
já používám Clin s alkoholem,stojí asi tak 40,– a fleky žádne
Liduš88 píše:
Já používám Cif na nerez a jsemmoc spokojená,krásně se to leskne po něm
Cif znám, je bezva, ale čistila jsem s tím vždy jen vodovodní baterie, takže můžu i na toto…
Koupila jsem v DM jejich výrobek na nerez, digestoř byla šílená, a je to ok. stojí pár kotun a stačí. Je to stříbrná menší lahvička Denkt mit..
kmacek píše:Liduš88 píše:Cif znám, je bezva, ale čistila jsem s tím vždy jen vodovodní baterie, takže můžu i na toto…
Já používám Cif na nerez a jsemmoc spokojená,krásně se to leskne po něm
Já téím běžně čistím myčku,troubu,mikrovlnku a je to vše jak nový ![]()
ahoj,
mám spoustu nerez doplňků od německé firmy Zack. Od nich mám i sprej a speciální hadru - tím čistím i nerez spotřebiče. Funguje to úplně nejlíp a hlavně je to nějakou dobu i odolný proti otiskům prstů, takže ty věci čistím mnohem méně často než s normálními přípravky.
Ahoj, já používám od Dedry ekologický čistič na nerez http://www.dedra.cz/cz/produkty/?… a maximální spokojenost. Vyčistil i zašlý starý nerez dřez
.