Kuchyně do G

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
21
25.8.11 10:54

Kuchyně do G

Plánuji rekonstrukci kuchyně, jídelny a obývacího pokoje a moc by se mi líbila kuchyně ve tvaru G, jen nevím, jestli na ni máme vhodný prostor. Přikládám část půdorysu domu. Mezi kuchyní a jídelnou bych chtěla bar. Podobně jako je na obrázcích, jen prohodit okno s dřezem a desku s digestoří.. Máte někdo podobný tip kuchyně? Zkoušela jsem navrhnout kuchyni na stránkách ikea, ale moc se nedařilo.. Nevím, jak nejlépe kuchyni uspořádat. Nejdřív jsem myslela, že by na levé stěně byly vysoké skříně s lednicí, troubou a MW a potravinová skříň.. ale teď si tím nejsem jistá jestli je to reálné.. S plánovači kuchyní mi to moc nejde… :oops: Díky moc! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21

něco takového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21

nebo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2891
25.8.11 10:58

a co takhle zajít do nějakého specializovaného studia, kde dělají návrhy :think: většinou je dělají zdarma (Oresi, Jamall např.) tam ti jí navrhnou přesně dle tvých představ a požadavků

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.8.11 10:58

No zírám, moje představivost v těhlech věcěch je mínus 150, čili já kuchyň musela zadat firmě. Taky jsme chtěli bar a paní (narozdíl ode mě) věděla ty normy pro prostor atd. :oops:
Přeju ale moc úspěchu! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 10:59

My máme kuchyň do G, místonost má 3×4m a barem je propojená s jídelnou. Je hodně podobná té na prvním obrázku :wink: S dispozice jsem moc spokojená a moc dobře se mi v kuchyni pracuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 11:00

A tady je animace z kuchyňského studia :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.11 11:09

Díky moc, takto nějak si to představuji :-) jen nevím, co s tím rohem vlevo… :-? Do kuchyňského studia chci jít, ale zatím jsme jen v plánování, takže jen promýšlím tu nej variantu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 11:21

My tam máme rohovou skříňku a na ní mám schované různé spotřebiče - robot, mixér. Z jídelny není nic vidět a kousek jsou i el. zásuvky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
25.8.11 11:24

Pekna kuchyn od Tezi, neni tam co dodat.
A ten roh vlevo snadno vyuzijes at uz na nejake kuch roboty, nebo kavovar, konvici atd…toho bych se bala nejmin…vzdy se neco najde co tam dat :wink:
a spodni skrinka rohova, bud otocny system ( moc nedoporucuji ) nebo dvirka skladaci do uhlu nebo rohove supliky, mame doma a je to vynikajici. :palec:

Drzim palce at jsi brzy spokojena s navrhem. Jeste bych ti doporucila mit hodne spodnich supliku. je to lepsi nez klasicke spodni skrinky,ale jsou o trochu drazsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 11:25

Ten roh vypadá takhle :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.11 11:33

Opravdu moc pěkné! Jednu věc mám vyřešenou :-D ale dál nevím, jak vlevo zakončit kuchyň, když zeď ještě bude pokračovat (kuchyně asi nebude mít na délku 4m - skříně nebudou po celé zdi), když je tam ještě jeden roh (po levé straně od vchodu z chodby do jídelny… Chtěla bych, aby skříně a bar byly v jedné rovině (a to se mi zda 4m na délku hodně…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.11 11:45
tezi píše:
Ten roh vypadá takhle :wink:

Ta prostřední skříň je potravinová vysunovací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3818
25.8.11 11:47

Hanys,
4 m zastavis ani nevis jak, jen ten roh ma 90 na 90, pokud se nepletu, a jedna velka skrin ( at uz je to na troubu nebo spis ) ma 60 cm.
Takwe dejme tomu, ze tam budes mit 3 velke skrine - trouba/;ikrovlnka, lednice, spis to je 3×60 + 90 cm rohova skrinka. Pak muzes mit hned vedle te rohove jeste jednu spodni skrinku, at uz otevrenou - treba na vino…nebo vetsi skrinky, az i zase 60cm…
Dalsi varianta muze byt, ze za velke skrine muzes dat jednu velkou rohovou skrin - otevrenou…police atd…nebo pak muzes do toho rohu dat treba umelou velkoui kytku ve vaze - bambus…krasne zakryje roh a vyplni prostor…
je spousta moznosti… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
25.8.11 11:50

Ta kytka uz me napadla taky :-) otevrene skrinky nechci - je to akorat na prach… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný