Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ju, nepotrebne veci, to by slo..
![]()
Take me napadla ta protejsi strana.. ![]()
Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede. ![]()
Mihaicka píše:
Petto, nevypada to zle, akorat bych tam nedavala tu horni skrinku c.13. je moc v rohu a hrozne spatne by se do ni dostavalo…
My takto skřínku doma máme a není to tak strašné, dostat se tam dá, a to jsem malá, měřím jenom 158cm. ![]()
berushka máš pravdu ![]()
Jinak jsme si tu kuchyň nechali kompletně navrhnout, protože jsem v té době neměla vůbec žádnou představu, snad jenom barvu ![]()
A tady je slíbená fotka spižní skříně
![]()
tezi píše:
berushka máš pravdu
Jinak jsme si tu kuchyň nechali kompletně navrhnout, protože jsem v té době neměla vůbec žádnou představu, snad jenom barvu
A tady je slíbená fotka spižní skříně![]()
A jste spokojeni?
Jsem naprosto spokojená. Kuchyň máme už přes 4 roky a neměnila bych na ní nic. Možná tak spotřebiče, ale ty jsem si vybrala sama a oni je akorát namontovali. I ty služby byly v pohodě
tezi píše:
Jsem naprosto spokojená. Kuchyň máme už přes 4 roky a neměnila bych na ní nic. Možná tak spotřebiče, ale ty jsem si vybrala sama a oni je akorát namontovali. I ty služby byly v pohodě
No já jen jestli se mám k té firmě hlásit, že tam pracuji ![]()
klidně ![]()
Zkoušeli jsme Hanáka a potom Sykoru a tam jsme byli teda mnohem spokojenější hlavně s přístupem ![]()
tezi píše:
klidně
Zkoušeli jsme Hanáka a potom Sykoru a tam jsme byli teda mnohem spokojenější hlavně s přístupem
Tak to jsem ráda, díky za odpověď. ![]()
berushkacz Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede.
Díky moc
Ještě přemýšlím, jestli by to nemělo být opačně - zleva bar, deska, dřez a vysoké skříně na pravé zdi. Aby se z kuchyně jednodušeji vycházelo ke dveřím na terasu… Ale asi bude lepší ten původní návrh… ![]()
Mihaicka píše:
Pekna kuchyn od Tezi, neni tam co dodat.
A ten roh vlevo snadno vyuzijes at uz na nejake kuch roboty, nebo kavovar, konvici atd…toho bych se bala nejmin…vzdy se neco najde co tam dat
a spodni skrinka rohova, bud otocny system ( moc nedoporucuji ) nebo dvirka skladaci do uhlu nebo rohove supliky, mame doma a je to vynikajici.Drzim palce at jsi brzy spokojena s navrhem. Jeste bych ti doporucila mit hodne spodnich supliku. je to lepsi nez klasicke spodni skrinky,ale jsou o trochu drazsi..
Díky
A proč ne otočný systém? Myslela jsem, že je to dobré řešení… Skládácí dvířka a poličky na pevno jsou lepší?
hannyss píše:
berushkacz Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede.Díky mocJeště přemýšlím, jestli by to nemělo být opačně - zleva bar, deska, dřez a vysoké skříně na pravé zdi. Aby se z kuchyně jednodušeji vycházelo ke dveřím na terasu… Ale asi bude lepší ten původní návrh…
Opačně spíše ne, protože většinou budeš vcházet do kuchyně z opačné strany než od terasy. A taky když budeš přicházet do kuchyně, tak je lepší pohled na bar, než na troubu atd. ![]()
hannyss píše:Mihaicka píše:Díky
Pekna kuchyn od Tezi, neni tam co dodat.
A ten roh vlevo snadno vyuzijes at uz na nejake kuch roboty, nebo kavovar, konvici atd…toho bych se bala nejmin…vzdy se neco najde co tam dat
a spodni skrinka rohova, bud otocny system ( moc nedoporucuji ) nebo dvirka skladaci do uhlu nebo rohove supliky, mame doma a je to vynikajici.Drzim palce at jsi brzy spokojena s navrhem. Jeste bych ti doporucila mit hodne spodnich supliku. je to lepsi nez klasicke spodni skrinky,ale jsou o trochu drazsi..
A proč ne otočný systém? Myslela jsem, že je to dobré řešení… Skládácí dvířka a poličky na pevno jsou lepší?
Lepší než otočný systém je něco co se vysouvá. Když se to jenom otáčí je k tomu špatný přístup. Pevné poličky už vůbec, to by jsi se k těm věcem těžko dostávala.