Kuchyně do G

• Fotoalbum (10)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3818
25.8.11 15:06

Ju, nepotrebne veci, to by slo.. :wink: :lol:
Take me napadla ta protejsi strana.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 19:21

Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 19:23
tezi píše:
Ten roh vypadá takhle :wink:

Není to Sykora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 19:26
Mihaicka píše:
Petto, nevypada to zle, akorat bych tam nedavala tu horni skrinku c.13. je moc v rohu a hrozne spatne by se do ni dostavalo… :think:

My takto skřínku doma máme a není to tak strašné, dostat se tam dá, a to jsem malá, měřím jenom 158cm. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 20:07

berushka máš pravdu :wink:
Jinak jsme si tu kuchyň nechali kompletně navrhnout, protože jsem v té době neměla vůbec žádnou představu, snad jenom barvu :wink:
A tady je slíbená fotka spižní skříně :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 21:23
tezi píše:
berushka máš pravdu :wink:
Jinak jsme si tu kuchyň nechali kompletně navrhnout, protože jsem v té době neměla vůbec žádnou představu, snad jenom barvu :wink:
A tady je slíbená fotka spižní skříně :wink: :wink:

A jste spokojeni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 21:25

Jsem naprosto spokojená. Kuchyň máme už přes 4 roky a neměnila bych na ní nic. Možná tak spotřebiče, ale ty jsem si vybrala sama a oni je akorát namontovali. I ty služby byly v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 21:27
tezi píše:
Jsem naprosto spokojená. Kuchyň máme už přes 4 roky a neměnila bych na ní nic. Možná tak spotřebiče, ale ty jsem si vybrala sama a oni je akorát namontovali. I ty služby byly v pohodě

No já jen jestli se mám k té firmě hlásit, že tam pracuji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58830
25.8.11 21:29

klidně :lol:
Zkoušeli jsme Hanáka a potom Sykoru a tam jsme byli teda mnohem spokojenější hlavně s přístupem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
25.8.11 21:30
tezi píše:
klidně :lol:
Zkoušeli jsme Hanáka a potom Sykoru a tam jsme byli teda mnohem spokojenější hlavně s přístupem :wink:

Tak to jsem ráda, díky za odpověď. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.8.11 14:32

Petto díky! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.8.11 14:34

berushkacz Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede.

Díky moc :-) Ještě přemýšlím, jestli by to nemělo být opačně - zleva bar, deska, dřez a vysoké skříně na pravé zdi. Aby se z kuchyně jednodušeji vycházelo ke dveřím na terasu… Ale asi bude lepší ten původní návrh… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
26.8.11 14:40
Mihaicka píše:
Pekna kuchyn od Tezi, neni tam co dodat.
A ten roh vlevo snadno vyuzijes at uz na nejake kuch roboty, nebo kavovar, konvici atd…toho bych se bala nejmin…vzdy se neco najde co tam dat :wink:
a spodni skrinka rohova, bud otocny system ( moc nedoporucuji ) nebo dvirka skladaci do uhlu nebo rohove supliky, mame doma a je to vynikajici. :palec:Drzim palce at jsi brzy spokojena s navrhem. Jeste bych ti doporucila mit hodne spodnich supliku. je to lepsi nez klasicke spodni skrinky,ale jsou o trochu drazsi..

Díky :-) A proč ne otočný systém? Myslela jsem, že je to dobré řešení… Skládácí dvířka a poličky na pevno jsou lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.8.11 22:46
hannyss píše:
berushkacz Nečetla jsem všechny příspěvky, ale myslím, že prostor na kuchyň do G máš ideální. Dělala jsem v kuchyňském studiu, tak snad poradím. Skříně bych dala na tu levou stranu jak jsi říkala, pod okno dřez a na pravo varnou desku. Koloběh kuchyně by měl být lednice, dřez, varná deska, stůl, a tobě to krásně vychází. Toho prostoru 4m bych se nebála, když tam dáš lednici, skříň s troubou a Mw a potravinovou skříň a ještě odečteš spodní nízké skřínky od rohu, tak ti tam zbude pracovní plocha 1,6m což je tak akorát. Bude to moc hezká kuchyň určitě se povede.Díky moc :-) Ještě přemýšlím, jestli by to nemělo být opačně - zleva bar, deska, dřez a vysoké skříně na pravé zdi. Aby se z kuchyně jednodušeji vycházelo ke dveřím na terasu… Ale asi bude lepší ten původní návrh… :-)

Opačně spíše ne, protože většinou budeš vcházet do kuchyně z opačné strany než od terasy. A taky když budeš přicházet do kuchyně, tak je lepší pohled na bar, než na troubu atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
26.8.11 22:57
hannyss píše:
Mihaicka píše:
Pekna kuchyn od Tezi, neni tam co dodat.
A ten roh vlevo snadno vyuzijes at uz na nejake kuch roboty, nebo kavovar, konvici atd…toho bych se bala nejmin…vzdy se neco najde co tam dat :wink:
a spodni skrinka rohova, bud otocny system ( moc nedoporucuji ) nebo dvirka skladaci do uhlu nebo rohove supliky, mame doma a je to vynikajici. :palec:Drzim palce at jsi brzy spokojena s navrhem. Jeste bych ti doporucila mit hodne spodnich supliku. je to lepsi nez klasicke spodni skrinky,ale jsou o trochu drazsi..
Díky :-) A proč ne otočný systém? Myslela jsem, že je to dobré řešení… Skládácí dvířka a poličky na pevno jsou lepší?

Lepší než otočný systém je něco co se vysouvá. Když se to jenom otáčí je k tomu špatný přístup. Pevné poličky už vůbec, to by jsi se k těm věcem těžko dostávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný