Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A jídelní stůl mám naplanovaný v prostoru, tak aby se pohodlněho procházelo do kuchyně i ke dveřím na terasu a do obýváku, tak snad to tak nějak půjde…
Na webu Ikea měli ke stažení program na sestavování kuchyní, tak to vyzkoušej, třeba ti to pomůže.
tezi píše:
Hannyss ta prostřední je potravinová skříň.
a to je „normálně“ otvírací nebo vysunovací? ![]()
Vysouvací a když je plná, tak je dost těžká. Otvírací máme jenom rohové skříňky, jinak dole jsou všude šuplíky a horní skříňky se otvírají nahoru ![]()
tezi píše:
Vysouvací a když je plná, tak je dost těžká. Otvírací máme jenom rohové skříňky, jinak dole jsou všude šuplíky a horní skříňky se otvírají nahoru
Vysouvací jsem u nikoho ještě neviděla, jen otvírací a buď s poličkama na pevno nebo s výsuvnými koši (to bych asi chtěla já..). Ale ta vysouvací taky nezní špatně
jen bych ji určitě chtěla širší, tak jako lednici… Jak se ti s tím pracuje? Asi nemáš srovnání s jinou, viď? ![]()
Srovnání s jinou
Doma jsme měli klasickou panelákovou špajzku a občas byl problém najít něco co bylo schované vzadu
S touhle jsem spokojená moc. Když šuplík vyjede, tak mám všechno po ruce. Jestli chceš, vyfotím a dám fotku. Ale ty výsuvné se nejspíš širší nebudou dělat právě kvůli tomu, že plné jsou dost těžké
tezi píše:
Srovnání s jinouDoma jsme měli klasickou panelákovou špajzku a občas byl problém najít něco co bylo schované vzadu
S touhle jsem spokojená moc. Když šuplík vyjede, tak mám všechno po ruce. Jestli chceš, vyfotím a dám fotku. Ale ty výsuvné se nejspíš širší nebudou dělat právě kvůli tomu, že plné jsou dost těžké
To bys byla moc hodná,kdybys mi ukázala fotku i otevřené ![]()
No teď jsem něco zkusila najít na netu a myslím, že by je mohli dělat i širší…
tezi píše:
My máme kuchyň do G, místonost má 3×4m a barem je propojená s jídelnou. Je hodně podobná té na prvním obrázkuS dispozice jsem moc spokojená a moc dobře se mi v kuchyni pracuje
Moc hezká kuchyně
![]()
Zkusila jsem Ti to podle Tvých požadavků hodit do Ikea plánovače a vychází to asi takto. Ty rozměry máš naprosto luxusní, takže si tam můžeš vymyslet v podstatě cokoliv.
Pokud chceš napiš mi do SZ Tvojí mailovou adresu a já Ti přepošlu odkaz přímo na ten návrh, můžeš si ho pak prohlídnout ze všech stran, změnit barvy atd. Prostě si ho upravíš podle sebe.
Petto, nevypada to zle, akorat bych tam nedavala tu horni skrinku c.13. je moc v rohu a hrozne spatne by se do ni dostavalo… ![]()
Mihaicka,
máš pravdu, na každodenní používání by to bylo krajně nepraktické, ovšem třeba na sváteční servis či skleničky by to šlo ![]()
Dělala jsem to hodně narychlo, takže ten návrh má jistě své mouchy. Je to pro hannyss jen pro představu, jak by se jí to tam všechno vešlo.
Jinak by bylo asi vhodnější umístit ty vrchní skříňky na protilehlou stranu kolem digestoře ![]()