Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím vás! byl by tu někdo, kdo má v okolí KIK a mají tam modré dekorace na zeď? jsou to bordury a obrázky, u nás nemají a prý mít už nebudou
a já je „nutně“ potřebuju… tak kdyby náhodou, budu vám vděčná!
Ahoj u nás v Rakousku je v kiku měly ve slevě,, takový nalepovací medvídky z pryže malý, pak jednoho velkého, věšáčky se stejným motivem a další medvídky s kytičkama tak celkově to tvoří set, měly to všechno po jednom euru, a tak jsem si to koupila všechno, bohužel už tot am není, vždy obměňují sortiment a tak se to dá sehnat levně v doprodejích…pokud to nemají v tom vašem kiku tak už asi nikde.. ![]()
jééé, to mě mrzí
a závidím! já bych nakoupila vše! já mám růžový, ale ty mi jsou na prd
máme je nalepený a jsou to přesně ty jak píšeš
máš růžový a potřebuješ i modrý? jako pro někoho nebo máte změnu púohlaví
![]()
já tam na ně narazila náhodou, měly je asi po 5 eurech a asi to nikdo moc nechtěl protože pak jsem na ně narazila v té výprodeji a kus za 25 korun to je slušný úlovek, občas e tam vyplatí nakouknout
![]()
máme holčičku, takže máme na zdech růžový, kolem postele, stejně tak naproti, kde bude další postel, ale v ní chlapeček a růžový samolepky a tu tapetku, to fakt asi néé, holt jsem si zpomněla pozdě
u nás to měli za 149,– drahý, ale co se dá dělat, řekli mi ,že už to nebude ![]()
škoda jedině sehnat něco jiného no, nějaký podobný motivy a prolnout to…
myslim, že se k tomu toho moc nehodí, ještě to zkusím až pojedeme na chatu a dovolenou, tak poblíž v městech, ale ztrácím naději
Jadvigo, vydrž, u nás to měli, ale min. týden, měla jsem to v ruce, ale ještěš jsem nevěděla, co čekáme. zítra se tam stavím a kouknu, mám ti to když tak vzít ? měli borduru a nějaké pěnové medvídky. Písni SZ s telefonem, můžu ti poslat sms, co budou mít.
evinax píše:
Jadvigo, vydrž, u nás to měli, ale min. týden, měla jsem to v ruce, ale ještěš jsem nevěděla, co čekáme. zítra se tam stavím a kouknu, mám ti to když tak vzít ? měli borduru a nějaké pěnové medvídky. Písni SZ s telefonem, můžu ti poslat sms, co budou mít.
Jadvigo, nepíšeš, odud jseš, ale u nás je taky měli minulý víkend. Budu tam teda cestu mít až v pondělí, ale když tak dej vědět, jestli bys měla zájem o koupi.
ahoj! díky moc za nabídku, ale už mi je sehnala evinax - čímž jí moc děkuji ![]()