Odpuzovač netopýrů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26093
24.8.11 21:48

Odpuzovač netopýrů

Přidávám téma trošku pro odlehčení, i když mně to fakt leží v hlavě… Bydlíme skoro v centru města v 5. patře… Loni v létě nám poprvé do bytu vlítnul netopýr… Já coby člověk, co nesnáší „zmateně“ poletující zvířátka (i můry se panicky bojím :oops: :mrgreen: ) jsem z toho měla fakt trauma a ještě dva dny jsem koukala, kde na mě jakej netopýr zas vylítne… (vyhnat z obýváku ho musel manžel) Bohužel se ukazuje, že zbloudilej netopýr se k nám podívá častěji, než je mi příjemný. Naposledy tu jeden byl na návštěvě včera… :think: A tak se ptám existuje nějakej způsob (krom zavřenýho okna, což je v tyhle dny nepraktický), jak netopýry odehnat od toho otevřenýho okna?
Mně to je fakt šíleně nepřijemný a stačími jen slyšet zvuk těch křídel nebo si na něj vzpomenout a mám husí kůži… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
24.8.11 21:53

kate pořídit si síta do oken :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1072
24.8.11 21:53

A síť do okna by nepomohla? Fuj, úplně mi naběhla husí kůže, v neděli nás v Zoo netopýr po…l a taky nic příjemného :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.8.11 21:55

Sítě do oken…

Z praxe doporučuju netopýra sestřelit polštářem, rychle chytit a vyhodit (nic se mu nestane, jinak je prakticky nemožné ho chytit…) - měla jsem okno do pokojíku vedle okna /ehm, velké otevřené díry kvůli sena/ na půdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.8.11 21:56

včera jsem nad těma síťkama do oken přemýšlela, asi to chlapovi navrhnu :-D on se aspoň vyspí, když nebude muset vyhánět všelijakou havěť :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
24.8.11 21:58

No jasně, a nebudou ani mouchy a komáři a letos je milion vos…
Fakt, nemůžu si vynachválit sítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.8.11 21:59
Pipet píše:
Sítě do oken…Z praxe doporučuju netopýra sestřelit polštářem, rychle chytit a vyhodit (nic se mu nestane, jinak je prakticky nemožné ho chytit…) - měla jsem okno do pokojíku vedle okna /ehm, velké otevřené díry kvůli sena/ na půdu :lol:

kdyžtak využijem… manžel na něj loni šel s ručníkem nebo s čím, nevim, tehdy nám přes ložnici prolítnul do obýváku, já seděla ve dvě v noci u počítače a najednou mi něco prolítlo těsně nad hlavou… jsem si říkala „aaa můra“ a von netopýr, tak jsem letěla pro manžela (měl hroznou radost :-D ) a schovala jsem se statečně v ložnici pod peřinu :mrgreen: :mrgreen: Každopádně se manželovi povedlo ho vyhnat ven, ale dalo mu to docela zabrat :mrgreen: Vzít si na pomoc polštář mě nenapadlo, i když my máme polštáře z líné pěny, tak to nevim, jestli by mu neublížilo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
24.8.11 22:05

Ty jo, netopýr doma? 8-o Zbourala bych strachy barák…
I když já se NEJVÍC ze všeho co lítá, bodá či nebodá bojím komárů. :oops: Vosy přežiju, mouchy, dokonce i můry… ale jak mi bzunkne u ucha komár, jsem ztracena. :lol:
Taky doporučuju sítě! I když nevím, proč je nedělaj nějak „blíž“ k oknu, je tam sklulinka a nějakej hubenější komár se protáhne. :lol: Nám se protáhli i škvoři.. :-( :-? :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.8.11 22:09

Davdan - ve mně ten netopýr probudil fakt nečekaně hysterický sklony… Chlap byl zvyklej, že kvůli můrám vyvádím, ale moje reakce na netopýra lítajícího v obvýváku překvapila i mě samotnou… Jsem si vždycky z ženskejch, co takhle na něco reagujou dělala srandu a nakonec jsem tak reagovala sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdyby tehdy v té ložnici nespal prcek, ječela bych na celý kolo a včera, když nám tady lítal, taky, ale teď už bych měla na uspávání děti dvě… :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
24.8.11 22:12
kate02 píše:
Davdan - ve mně ten netopýr probudil fakt nečekaně hysterický sklony… Chlap byl zvyklej, že kvůli můrám vyvádím, ale moje reakce na netopýra lítajícího v obvýváku překvapila i mě samotnou… Jsem si vždycky z ženskejch, co takhle na něco reagujou dělala srandu a nakonec jsem tak reagovala sama :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Kdyby tehdy v té ložnici nespal prcek, ječela bych na celý kolo a včera, když nám tady lítal, taky, ale teď už bych měla na uspávání děti dvě… :-D :-D :-D

:lol: :lol: Je pravda, že to jejich zmatený lítání nevzbuzuje zrovna příjemný pocity.. Protože co já vím kdy jim ta jejich zmatená hlava dá zmatený pokyn a poletí přímo na mě?? 8-o Fuj.
Dejte sítě, nic asi jinýho nebude tak efektivní. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
24.8.11 23:19

Radu k odpuzení bohužel nemám, ale mám lepší strategii jak ho dostat ven bez toho, aniž byste se ho museli dotknout.

Jelkož je netopýr noční zviřátko, tak nerad světlo. Takže se snaží dostat ze světla do tmy. Když nám jednou vletěl do bytzu, tak stačilo otevřít dokořán okno, všude porozsvěcovat a on vyletěl sám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
24.8.11 23:30

Pozor při chytání toho netopýra. Netopýři mohou (zřídka) přenášet vzteklinu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.8.11 07:30

Petulii - to ten náš v obýváku byl nějakej divnej… Vlítnul do jedinýho osvětlenýho pokoje v celým bytě… A pak se nemohl trefit do otevřenýho okna 8-o :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
25.8.11 08:58
jenny.fields píše:
Pozor při chytání toho netopýra. Netopýři mohou (zřídka) přenášet vzteklinu :think:

No jo, to by mě při lovu vůbec nenapadlo. 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
noname14
4.8.13 01:34

Tak nás přiletěl právě taky navštívit. Doufám, že se mu tu nezalíbí a že zase brzy odletí. Přítel s ním je zavřený u počítače. Já tam být s nimi nemusím :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný