Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Vycistila se odpadni hadice, pro svuj lepsi pocit bych pustila mycku na nejvysi teplotu s pripravkem na cisteni nebo tabletou bez nadobi
@Gracelynx a myslíte že pomůže? Manžel na mě začal řvát že z toho budeme mít všichni otravu a rakovinu a že se musí myčka vyhodit 🙈 já sem z toho úplně v háji máme ji půl roku… ![]()
Nehrabe manželovi trochu
? Myčku bych pro jeho i tvoji klidnou duši pustila naprázdno na program s vysokou teplotou, aby se to propláchlo a hotovo.
Proc? spinava voda od nadobi odtece pri myti, odtece ita s cisticem odpadu. kdyz manzel tak vysiluje, projed mycku na nejvyssi teplotu vickrat
Spíš bych se děsila toho, že děti se dostanou k tomu čistici, pokud jsou malé.
@Anonymní píše:
@jkra a kam? Do tý díry? Že když tam naleju vodu tak vytéká
Ne, normálně dolů do myčky. To je rada od Bosch opraváře. Dolů, na dno. Klidně pusťte, po chvíli, když pojede, ji otevřete a dolejte ocet.
Příspěvek upraven 14.06.23 v 13:03
@Anonymní píše:
@Gracelynx a myslíte že pomůže? Manžel na mě začal řvát že z toho budeme mít všichni otravu a rakovinu a že se musí myčka vyhodit 🙈 já sem z toho úplně v háji máme ji půl roku…
Je to v odpadu, tak stačí pro jistotu pustit na prázdno a je vyřešeno.
Nebo má chlap pocit, že u myčky přestal fungovat odtok nebo se čistič změnil v zelené mužíky, co se z odpadu budou dostávat zpět do myčky? ![]()
@Kasandra159 no ono se tím vyplavilo mrtě pěny..ti jsem teda tak nějak vytrela a pustila myčku znovu s tabletou…teď už je bez pěny… Mám tady čistič od finishe tak ho tam teď pustím s vysokou teplotou… By mohlo stačit ne? Jako přeci tam ten čistič nebude už navždycky… Mi přijde taky jako blbost ale už se bojím jakkoli odporovat 🙈
@Anonymní píše:
@Kasandra159 no ono se tím vyplavilo mrtě pěny..ti jsem teda tak nějak vytrela a pustila myčku znovu s tabletou…teď už je bez pěny… Mám tady čistič od finishe tak ho tam teď pustím s vysokou teplotou… By mohlo stačit ne? Jako přeci tam ten čistič nebude už navždycky… Mi přijde taky jako blbost ale už se bojím jakkoli odporovat 🙈
Je to čistě fyzika, do kopce nic nepoteče
Takže pro klid duše projeď ještě naprázdno na vysokou teplotu, případně dno před puštěním zalij octem a vyřešeno.
@jkra sem? Abych ještě něco nepo…😅 A může tam přijít klasický ocet? Nebo bílý?
@Anonymní píše:
@jkra sem? Abych ještě něco nepo…😅 A může tam přijít klasický ocet? Nebo bílý?
Ne, prostě na dno myčky, jen to tam nenech dlouho, rovnou zapni program. Já používám do myčky místo leštidla a do pračky místo aviváže klasický ocet, nic se nestane.
Ahoj nevěděla jsem jaký tomu dát téma ale třeba se někdo i pobaví 🙈 Dítě mi nalilo čistič odpadu dolů do tý díry do odpadu myčky… Myčku jsem zapla až pak sem zjsitila co se stalo… Chci se zeptat… Jde to něčím pročistit? Nebo musime myčku vyhodit? 😒 děkuji za odpověď