Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kasandra159 píše:
Ne, prostě na dno myčky, jen to tam nenech dlouho, rovnou zapni program. Já používám do myčky místo leštidla a do pračky místo aviváže klasický ocet, nic se nestane.
Přesně. Nebo nalít, až myčka pojede.
Dala sem čistič myčky a na dno nalila ještě ocet… Zapla na nejvyšší teplotu… Tak snad se pročistí 🙈
@Anonymní píše:
Ahoj nevěděla jsem jaký tomu dát téma ale třeba se někdo i pobaví 🙈 Dítě mi nalilo čistič odpadu dolů do tý díry do odpadu myčky… Myčku jsem zapla až pak sem zjsitila co se stalo… Chci se zeptat… Jde to něčím pročistit? Nebo musime myčku vyhodit? 😒 děkuji za odpověď
Raději bych kontaktovala výrobce myčky a optala se ho.
@korn123 píše:
Ta myčka už jela.
Já z toho mám takovej nepříjemnej pocit, že myčka neni u vás doma ten hlavní problém, spíš řvoucí manžel a děti co se dostanou k chemikáliím… Ale nechcu soudit, nic mi do toho není.
@Lily Evans to máte pravdu to není…nevíte jak to bylo… A na to sem se neptala… Ale je pravda že sem očekávala nějakýho stourala kterýho tohle bude zajímat 😅
Ze se dite dostane k takovýhle srajdě je teda dost nářez, to se divim, ze manžel neřval kvůli tomu ![]()
Mycce se nic nestane, gel se vymyje. Pust ji několikrát, když chceš mít klid. I kdyby se to dostalo na to nadobi, tak se to snad smeje, ne? Ta myčka asi tu vodu na oplach nenapousti z toho odpadu, ale z vodovodních trubek, které jsou světě div se odlišné od té odpadní. To manžel ví nebo si mysli, ze mu pitná voda přitéká domu hajzltrubkou?
![]()
@Anonymní píše:
@Lily Evans to máte pravdu to není…nevíte jak to bylo… A na to sem se neptala… Ale je pravda že sem očekávala nějakýho stourala kterýho tohle bude zajímat 😅
A tobě se zdá na události něco k pobavení, mě teda moc ne. A taky by mě zajímalo jak možné že si dítě hraje s čističem do odpadu a zvládne ho nalít do myčky. Kdyby to udělal dospělý člověk omylem tak to pochopím, určitě ho nebude pít nebo něco podobného takže se nic nestane ale v dosahu dítěte, to opravdu vyvolává tuhle otázku proč to nemáš schovaný. A hlavně jsi nenapsala věk dítěte.
No tak dcera je dost velká a čistič sem ji dala sama aby vyčistila odpady… Nenapadlo mě že to udělá tak důkladně takže to nalije i do myčky… Tak konec diskuzím o nezodpovědném rodiči…na to sem se opravdu neptala…chtěla sem jen pomoct jak pročistit myčku od toho sajrajtu. Všem kteří poradili děkuju… A stouralove by se měli starat o svoje problémy…
Tak vyčistila i odpad v myčce, máte to důkladně
. Nic se nestane, zvlášť když jsi pustila mytí navíc. Spíš bych si být tebou vyčistila i filtr v myčce
.
@Kasandra159 píše:
Já používám do myčky místo leštidla a do pračky místo aviváže klasický ocet, nic se nestane.
A to mě zaujalo…
![]()
Do pračky taky používám už dlouho…ale do myčky mě to nenapadlo ![]()
Dáváš ten ocet normálně do zásobníku kam se leje leštidlo? Klasický, neředěný..?
Díky ![]()
@Anonymní píše:
No tak dcera je dost velká a čistič sem ji dala sama aby vyčistila odpady… Nenapadlo mě že to udělá tak důkladně takže to nalije i do myčky… Tak konec diskuzím o nezodpovědném rodiči…na to sem se opravdu neptala…chtěla sem jen pomoct jak pročistit myčku od toho sajrajtu. Všem kteří poradili děkuju… A stouralove by se měli starat o svoje problémy…
A tak tyhle čističe jsou nebezpečné, nevíme, kolik je dceři.
@MatildaMatilda píše:
A to mě zaujalo…![]()
Do pračky taky používám už dlouho…ale do myčky mě to nenapadlo
Dáváš ten ocet normálně do zásobníku kam se leje leštidlo? Klasický, neředěný..?
Díky
Přesně, máme příšerně tvrdou vodu, takže ocet používám kde se dá, neředěný, obyčejný ![]()
@korn123 píše:
Zbytečnost. V těch čisticích tabletách je taky pěkný chemický sajrajt, ne že ne.
Děkuju všem ❤️