Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Mate někdo doma čističku vzduchu? Máte s ní dobrou zkušenost - miminko lépe spinká, je méně nemocné - rýma atd.?
Zrovna vcera u tchyne byla nejaka predvadecka vysavacu a ukazovali tam i tu cisticku vzduchu......tchyne hned,jak je to super,ze bych si to mela koupit,kdyz v byte budeme topit krbovkama,at ma malej lepsi vzduch.....jako me to prijde jako kravina,zbytecny vyhozeni penez.Ale je to muj osobni nazor,treba se to nekomu sovedcilo.
my to právě prodali.
nezdálo se mi že byto nějak pomáhalo.jenom to dělalo rachot,když byla zaplá a aby to mělo nějaký význým mělo by to být puštěné 24hdenně takže mě to nenadchlo,ale když má někdo nemocné dítě myslím tím oblast dýchacích cest tak to určitě doporučují my máme i zvlhčovač a ten e mi zdá při rýmě mnohem lepší.
ale to je můj názor a zkušenost Lucie
Ahoj,
ráda si nechám doporučit kvalitní čističku vzduchu. Čekám přírůstek a chtěla bych v bytě čistý vzduch, jelikož nemám možnost kdykoliv vyvětrat. V okolí hodně topí tuhým palivem a větrat se od podzimu do jara bohužel moc nedá. Potřebovala bych vaše zkušenosti, děkuji.
Barča
@baruse.t píše:
Ahoj,
ráda si nechám doporučit kvalitní čističku vzduchu. Čekám přírůstek a chtěla bych v bytě čistý vzduch, jelikož nemám možnost kdykoliv vyvětrat. V okolí hodně topí tuhým palivem a větrat se od podzimu do jara bohužel moc nedá. Potřebovala bych vaše zkušenosti, děkuji.
Barča
My máme tuto a jsem moc spokojení. http://www.mojeklima.cz/biozone-D500 Jede nepřetržitě už skoro rok.
Jinak jsme vyzkoušeli Bionaire a na můj vkus byla dost hlučná..
Ahoj, taky bych si ji chtěla pořídit. jen potřebuji takovou kde se dá vypnout ionizátor.. nevíte o nejaké?
Ozivuji tema- z nasi cisticky vzduchu se najednou zacal linout pach spaleniny. Radsi jsem to vypla protoze mam obavu aby nevznitila
nemate zkusenost?