Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, nemáte někdo zkušenosti s touto čističkou vzduchu? Moc děkuji. http://www.ionic-care.cz/objednavka.html
Příspěvek upraven 26.10.12 v 16:04
Máme ji cca dva roky. Funguje. Jen je potřeba počítat do většího prostoru s více kusy, aby opravdu dobře fungovala. Důležité je čistit ji co nejčastěji. Čistím denně. Otřu vlhkým hadříkem, nechám uschnout, znovu zapnu. Kupovali jsme ji na doporučení manželovi alergoložky.
Jasně, v menších místnostech by to stačilo. V domě máme propojený obývák s kuchyní a jídelnou, tak velký prostor by jedna čistička nezvládla.
Taky máme, jsme spokojeni. Od té doby, co ji máme nejsme s partnerem nemocní. jak psala SlaJa, musí se dost často čistit. ![]()
Máme jí už 3 roky, nemůžu si stěžovat. Pro mě je největší výhoda, že je naprosto nehlučná.
Ahoj, moc rád bych oživil diskuzi a získal další názory na tuto čističku. Ze začátku jsem všude četl neuvěřutelnou chválu od všech, nakonec jsem ale našel i negativní příspěvky, které mi dost vrtaji hlavu. Čistička funguje elektrostaticky, podle některých uživatelů více prachu zachytí i tv. Je pravda, že je ticha, nizký příkon, obávám se, že bude i nízký výkon. Co myslíte vyplatí se koupit, nebo je to jen marketingový tah?
Ahoj,
já ji mám doma taky, koupila jsem ji na doporučení alergologa pro dceru které se rozjíždělo astma. jsme spokojeni, toho prachu co na sebe naqchytá je prostě nářez, to člověk vidí až když to čistí co všechno vdechne..
Mě alergolog jasně řekl, že je to úplně k prdu, že jediný místo, kde by k něčemu byla, je vzduchotěsně uzavřená místnost, kde ale jakmile někdo otveře dveře, se okamžitě výsledek nuluje…
My jí máme také, vždycky jen zírám kolik špíny se na filtr nachytalo. Je super, manželovi se zlepšilo astma.
Holky, můžete mi prosím některá poslat v soukromé zprávě bonusový kód k získání dárku zdarma? Myslím ten v rámci bonus programu na získání mikroutěrky, Vy za to dostanete sodexpoukázku
. Díky moc.
Holky, není to drahý? stojí to opravdu zato?
můj má alergii na kočičí srst
pomohlo by to? ![]()
Mame, doporucujeme - ja jsem alergik na pyly…
ale, krome toho mame roboticky vysavac, ktery denne vysava, coz je mozna jeste dulezitejsi nez cisticka.. doporucuju, pro me uplne jina dimenze fungovani… ![]()