Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Máte rádi?Já mooooc
Budu ráda když nějaké napíšete
Nejmocnějčí je ten,kdo přemůže sám sebe!.....Člověk není nic jiného než to,co ze sebe udělá!.....Starající se o štěstí jiných,nácházíme své vlastní!.....Zkušenost je nepřenosná! ![]()
Nemám je ráda, mám svůj mozek a nepotřebuji „vykrádat“ někoho jiného, stejně je to jen poza.
No, já bych napsal jeden chlapský - ze sovětského humoristického časopisu „Krokodil“ ze 60. let.
„Anatomie je něco, co má každý, ale na hezké mladé dívce to rozhodně vypadá nejlíp“. Tož tak… ![]()
A pak jeden od klasika:
„Kdo někdy viděl rozbouřené moře a rozbouřenou ženu, ten spíš polituje manžela než námořníka“. Honoré de Balzac
Co nemám, to nepotřebuju.
Jediný hovor u stolu s moudrým člověkem má cenu měsíčního studia knih.
Pokud příliš spěcháš, nikdy tam nedojdeš.
Hloupý člověk by udělal nejlépe, kdyby mlčel. Ale kdyby věděl, že má mlčet nebyl by tak hloupý.
I když se kamení ve zlato promění, ani pak ještě nejsou lidé spokojeni.
Ze všech podob výchovy člověka je nejdůležitější ta část, kterou dal on sám sobě.
Poezie je ozvěna, co vyzývá stín k tanci.
Ještě nepřišla taková noc a takový problém, které by zvítězily nad svítáním a nadějí.
Moje dva velmi oblibene, ale nejsou cesky..
The first step to getting the things you want out of life is this: Decide what you want.
Life is just a mirror, and what you see out there, you must first see inside of you.
A pak jeden cesky, ten mam taky rada ![]()
Všichni máme svůj stroj času:
Není ostuda zakopnout,ostuda je nezvednout se!
O všem uvažuj s přítelem,ale nejprve uvažuj o něm samém.
Lépe být smutný s láskou než veselý bez ní!
Dzarunko, kdybys chtela posilat temer denne motivacni citaty, registruj se tady: http://www.cintamani.cz/index.php?… , me chodi uz par let - od Turiji Kempe, jeho zena me ucila Svedsky ![]()
S ženou je to jako s květinou. Jemný člověk se jí neodváží dotknout, ale pak přijde osel a sežere ji na posezení…
Mam rada moc, ale zrovna si na zadny nevzpomenu ![]()
Mozna tenhle - „prvni dojem znovu neudelas“
Jura007 píše:
S ženou je to jako s květinou. Jemný člověk se jí neodváží dotknout, ale pak přijde osel a sežere ji na posezení…
to jsem jeste neslysela, moc hezky