Cítím se mizerně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Taky mám někdy dny kdy se cítím naprosto vyčerpaná a mám pocit, že nezvládnu další hodinu. hodně mi pomáhá mamka které se můžu aspon vykecat. nemáš aspon jednu osobu která tě vyslechne? chod hodně ven, a někdy nech syna na 2 hodky tatínkovi a běž se třeba jen projít..pro mě je hnací motor to, že jednou určitě bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky hodně mluvím s mamkou ale není to takové jako když se můžu sebrat jít se sednou s kamarádkama na kávu a v klidu si kecat cele odpoledne tohle mi prostě chybí…a páteční večery…s přítelem po pordu nemáme téměř sex takže vztah ted nemáme taky nejlepší ![]()
- Citovat
- Upravit
Já taky hodně mluvím s mamkou ale není to takové jako když se můžu sebrat jít se sednou s kamarádkama na kávu a v klidu si kecat cele odpoledne tohle mi prostě chybí…a páteční večery…s přítelem po pordu nemáme téměř sex takže vztah ted nemáme taky nejlepší ![]()
- Citovat
- Upravit
Kolik je ti let? Jsi hodně mladá maminka, že tvé kámošky ještě nemají děti?
Tak je třeba hledat nové, mezi staršími - třeba u dětského hřiště, i když tvoje mimi je ještě malé…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Já taky hodně mluvím s mamkou ale není to takové jako když se můžu sebrat jít se sednou s kamarádkama na kávu a v klidu si kecat cele odpoledne tohle mi prostě chybí…a páteční večery…s přítelem po pordu nemáme téměř sex takže vztah ted nemáme taky nejlepší
Tak je pravda, že prokecat s kamarádkou v klidu celé odpoledne u kafe se ti jen tak nepoštěstí, ale to se dalo čekat
.
- Citovat
- Upravit
Abych se doma „nezbláznila“ pořídila jsem k dětem koně a práci.
I tak, když jsem po 2 dopoledne uklízela intenzivně kuchyň vč. mytí oken a leštění ploch a dnes 3. den je v ní zase nepořádek, tak začínám být nervózní, nechám děti manželovi a jedu se uklidnit za koněm a pak na chvilku do práce, takhle nějak vydržím fungovat v rodině… Být jen s dětmi, tak mi z toho už hrabe.
- Citovat
- Upravit
Choď ven, na dětská hřiště, do dětských koutků, i když je na to synek ještě malý, určitě tam potkáš podobně „postižené“ maminky.
- Citovat
- Upravit
Taky to znám
, já byla víceméně sama na dvojky a často jsem myslela, že zešílím, hodně se to zlepšilo, až když jsem zase nastoupila do práce a děti šly do školky. Taky jsem si těžko zvykala, že nemám žádnou svobodu, ale člověk si nakonec zvykne a už to neřeší, spíš je pak vděčnej za třeba i hodinu jen pro sebe. Jak tu už někdo radil - je strašně důležité občas někam vypadnout a třeba jen tak chodit a koukat do blba. Ale ne vždy ta možnost je. Drž se, sice otřepaná fráze, ale zde platí stoprocentně - bude líp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co třeba zkusit nějakou seznamku pro maminky? já takle hledala kamarádky když jsme se odstěhovali z phy do jč
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všem, jsem šest měsíců po porodu a poslední dobou se citím hrozně. Jsem strašně unavená a myslím si že můj život se točí pořád dokola…jsem štastná, že mám svého syna a přítele to samozdřejmě ano, jen mi příjde že je toho na mě moc…nevím jestli se jedna přímo o poporodní depresi po tak dlohé době, ale opravdu je mi mizerně…nemám žádnou kamarádku, která by měla rodinu…nemám vlastně skoro nikoho připadám si hrozně sama opuštěná…jestli měl někdo podobný problém prosím poradtě jak jste to překonali a nebo jenom pište co trápí Vás…děkuji všem