Citlivý nos a pachy

Anonymní
31.10.22 12:27

Citlivý nos a pachy

Ahoj,
pár měsíců se snažíme o miminko, každý měsíc jsem si dělala ovulační testy, ale popravdě jsem kvůli tomu byla magor, žila jsem tím a chtěla mít sex jen při ovulaci a úplně mi to nedělalo dobře na psychiku :D. Takže poslední dva měsíce jsme se na nějaké ovulační testy vykašlali a spali spolu prostě když byla chuť a přestala jsem na to myslet :). Tak nějak vím, kdy tu ovulaci mám pocitově, mohlo to být od 21. do 24. října :). Popravdě jsem ani nemyslela na to, že by to mohlo vyjít, ale dnes mám 4-5 dní do menstruace a v práci mě překvapilo, že tak nějak silněji cítím jídlo až mi je to nepříjemné. Taky mě hodně bolí prsa, ale to je fakt, že mě prsa bolí i před menstruací. A celkově se cítím prostě divně :D. Jaké jste měli úplně první příznaky vy a byly podobné PMS? :)…Myslíte, že mám naději? :D :) A kdy mám testovat, pokud se nedostaví MS?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
31.10.22 13:01

Pokud jsi 4 dny do MS, tak uz by na testu slaby duch byt mohl, ja ho mela 6 dni pred MS a presne 12 dni po oplodnovacim sexu. Ale nemusi to tak byt, tak muzes zkusit otestovat spis jen pro zajimavost. Test se ma jinak spravne delat az prvni den zpozdeni.
Samozrejme to co uvadis priznaky byt mohou, ale vzhledem k tomu, ze pises i o sve psychice, prisuzovala bych to spis zboznemu prani… neco jste zmenili v beznem pristupu, tak hned cekas, ze to vyslo… ja to mela stejne, citila jsem se absolutne nejvic tehotne a tehotna jsem nebyla a dalsi mesic, kdy jsem tomu neverila a vsechno prisuzovala PMS to nakonec byl duch na testu. :lol:

• Citovat
  • Upravit
4731
31.10.22 13:47

Nerikam, ze nemuzes byt tehotna…, ale ty „priznaky“ to je spis v hlave, prsa boli normalne i pred ms..vydrz jeste a udelej si za 4 dny test. Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí