Cizí jazyk - samostudium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cizí jazyk - samostudium
Ahojky,
najdu zde někoho, kdo se naučil sám přes aplikace na mobilu nějaký cizí jazyk?
Pokud ano - jak dlouho to trvalo a na jakou úroveň jste se dostali?
Moc díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, mn najviac posunuli kurzy v malej skupine, čítanie kníh v cudzom jazyku (sú knihy i pre úrovne A2, B1) a používanie jazyka v každodenných situáciách.
Osobne si neviem predstaviť ako by som sa sama dostala na úroveň B1/b2..
- Citovat
- Upravit
@Janina B1 píše:
Ahojky,najdu zde někoho, kdo se naučil sám přes aplikace na mobilu nějaký cizí jazyk?
Moc díky!
Pokud ano - jak dlouho to trvalo a na jakou úroveň jste se dostali?
Ja se naucila sama spanelsky behemm asi 6m. Ale taky jsem se tomu venovala kazdy den, pres vikend i par hodin. Pouzila jsem k tomu klasicky knihu, zadnou app v mobilu. Nejake apce bych v tomto neduverovala, maximalne jako doplnkovy zdroj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Ja se naucila sama spanelsky behemm asi 6m. Ale taky jsem se tomu venovala kazdy den, pres vikend i par hodin. Pouzila jsem k tomu klasicky knihu, zadnou app v mobilu. Nejake apce bych v tomto neduverovala, maximalne jako doplnkovy zdroj.
A na jaké úrovni cca jsi?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
A na jaké úrovni cca jsi?
Ty urovne neznam, dokazu cist bezny text a vest jednoduchou konverzaci. Ten duraz na jednoduchou ne proto, ze bych mela malou slovni zasobu jako spis proro, ze uz jsem ten jazyk par let nepouzivala a vysla jsem ze cviku.
Co se tyka samostudia a jeho uspesnosti… tak podle me hodne zalezi na tom, jaky jazyk se chces ucit. Pokud to je anglictina, tak to pujde raz dva. U francouztiny jsem skepticka, pokud cinstina, zapomen na to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@warita píše:
Ty urovne neznam, dokazu cist bezny text a vest jednoduchou konverzaci. Ten duraz na jednoduchou ne proto, ze bych mela malou slovni zasobu jako spis proro, ze uz jsem ten jazyk par let nepouzivala a vysla jsem ze cviku.Co se tyka samostudia a jeho uspesnosti… tak podle me hodne zalezi na tom, jaky jazyk se chces ucit. Pokud to je anglictina, tak to pujde raz dva. U francouztiny jsem skepticka, pokud cinstina, zapomen na to.
Mně je to jasné. Nejedná se teď o mě, ale o známou a němčinu.
Jinak španělština je super, miluju ji. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janina B1 píše:
Mně je to jasné. Nejedná se teď o mě, ale o známou a němčinu.
Jinak španělština je super, miluju ji.
nemcina ja vyssi level nez anglictina, ale da se to zvkadnout myslim. Bude to chtit hodne cvicit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit