CK Emma -zkušenosti

Anonymní
8.7.21 13:13

CK Emma

Máte někdo zkušenost s touto cestovní kanceláří? Já jsem o ní nikdy neslyšela, ale přes Invii se mi líbí jeden zájezd, co pořádá právě tato CK.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2330
8.7.21 13:23

Brňáci, několik let na trhu. Dobrá spolupráce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.21 13:24
@FraDeu píše:
Brňáci, několik let na trhu. Dobrá spolupráce.

Děkuji, bylo mi jen divné, že jsem vážně o této CK nikdy neslyšela, pár recenzí jsem našla, působí slušně.

• Citovat
  • Upravit
2330
8.7.21 13:41
@Anonymní píše:
Děkuji, bylo mi jen divné, že jsem vážně o této CK nikdy neslyšela, pár recenzí jsem našla, působí slušně.

V oboru cestovního ruchu jsem přes 10 let, s CK Emma mám dobré zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
8.7.21 17:04

Byli jsme před pár lety v Itálii a bez problémů. Dokonce mi, i po těch letech, od nich chodí nabídky zvýhodněných zájezdů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
8.7.21 17:51

Mně se zdá dost drahá, ale spíš mám poznatky z minulých let, na trhu už je dlouho - důvěřovala bych

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.22 07:06

Dovolenou nám zkazila delegátka. S touto cestovkou jsme byli v Itálii na poznávacím zajezdu Florencie, Rim, Neapol, Pompeje, Benatky. Zkazila nám večeři v hotelu. Zarezervovala și stul pro tri ședea tam se dvema řidiči autobusu. Já s desetiletým synem a manžel jsme museli sedět zvlášť. V Pompejich se nedostavila ve stanovený čas k odjezdu. Promáčení jsme na ni dve hodiny cekali. V Benátkách nám neřekla program, takže jsme și prohlíželi bezvýznamné rybí trhy a nesthli jsme și prohlédnout chrám sv. Marka. Náměstí v poledne bylo zaplavené a museli jsme složitě hledat cestu k nábřeží. V autobuse pouštěli filmy po 22.hod a rušili ty, kteří chtěli spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76727
1.10.22 16:11
@Lida li píše:
Dovolenou nám zkazila delegátka. S touto cestovkou jsme byli v Itálii na poznávacím zajezdu Florencie, Rim, Neapol, Pompeje, Benatky. Zkazila nám večeři v hotelu. Zarezervovala și stul pro tri ședea tam se dvema řidiči autobusu. Já s desetiletým synem a manžel jsme museli sedět zvlášť. V Pompejich se nedostavila ve stanovený čas k odjezdu. Promáčení jsme na ni dve hodiny cekali. V Benátkách nám neřekla program, takže jsme și prohlíželi bezvýznamné rybí trhy a nesthli jsme și prohlédnout chrám sv. Marka. Náměstí v poledne bylo zaplavené a museli jsme složitě hledat cestu k nábřeží. V autobuse pouštěli filmy po 22.hod a rušili ty, kteří chtěli spát.

tak na stížnost je pouze to, že se v Pompejích nedostavila delegátka k odjezdu a museli jste na ni 2 hodiny čekat,
to ostatní jsou běžné „trable“ cestovatele, se kterými si běžný člověk poradí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
1.10.22 17:27

@stinga
Možná proto to prochází, že to rekreanti berou jako „běžné trable“. Delegáti jsou pak bezohlední…Na facebooku jim nefungují recenze, jsou tam jen ty pozitivní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí