CK K Tour Plzeň?

sophinka
5.5.12 17:35

CK K tour Plzeň ?

Prosím zná je někdo -máte zkušenost? Na začátku školního roku učitelka přišla s tím,že vezme děti do Anglie. Syn byl nadšený a my složili zálohu 3500 kč. Teď do 30.4. jsme měli složit zbytek a 28.5. měli odjíždět. Nicméně od zaplacení zálohy jsme nedostali žádné informace ,naopak se ještě učitelka zřekla zodpovědnosti za děti. Nikdo nám nedal vědět kdo nese zodpovědnost,jak je to s pojištěním,kdo bude mít děti na starost ,kde budou spát atd. Smlouvu nemáme s CK do dnes nemáme. Dnes my psali,že buď doplatíme nebo syna vyloučí pro nezaplacení . Na můj dotaz jak to tedy bude probíhat a proč jsme nedostali žádné informace nepřišla žádná odpověď.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1219
5.5.12 20:07

Ahoj, my jsme s K tour párkrát byli.. Teda já jednou, ale moje máma vícekrát. Už je to ale pár let. Vždy bylo vše ok. Je to ale opravdu malá ck… Majitel je pan Klik a tuším, že vždy on nebo někdo z jeho rodiny tím busem na dovolenou jezdil taky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
5.5.12 20:30

to je super,že se někdo ozval..... jenže já mám strach ,je jim 13 let a učitelka řekla,že zodpovědnost nenese a z cestovky mi nikdo neodpověděl na moje dotazy ohledně ubytování,pojištění a ostatních důležitých věcí ,jen napsali ,že máme doplatit. Ani žádnou smlouvu neposlali… :think: jsem z toho dost nervozní a nevím jestli tam syna vůbec pustit

• Citovat
  • Upravit
2507
5.5.12 21:26

Co vím, tak pořádají hlavně poznávací zájezdy. Strejda s nimi jezdil léta a nikdy nebyl žádnej problém. Snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí