Autobus a miminko

418
5.5.12 08:39

autobus a miminko

ahoj holky nevite nekdo prosim jestli do autobusu muzu s klokankem nebobo musim mit sedacku?? nechce se mi tahnout sedacka jeste :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zichisek
5.5.12 08:43

No záleží do jakého autobusu, pokud je to nějaká MHD tak můžeš klidně s dítětem třeba na klíně.Pokud je to delší cesta vzala bych sedačku, ale myslím, že to není nikde dáno a stejně většina autobusů nemá pásy na připnutí autosedačky.

• Citovat
  • Upravit
31594
5.5.12 08:52

Do dálkového busu bych brala sedačku.
Do MHD klidně nošence (ale teda v šátku nebo ergonomickém nosítku, s klokankou bych tě vyhodila :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 08:56
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.5.12 09:02
@Gladys píše:
Do dálkového busu bych brala sedačku.
Do MHD klidně nošence (ale teda v šátku nebo ergonomickém nosítku, s klokankou bych tě vyhodila :mrgreen: )
:mrgreen:

Jak psala Gladys - otázkou je, kam jedeš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
5.5.12 09:07

ja jsem tohle resila kdysi a radsi jsem jela vlakem, na kratkou vzdalenost bych asi jela jen s nositkemh, ale na delsi jak 30/40 km cca bych vzala autosedacku. Moznost nacvaknout sedacku na kocarek ci golfky nemas? Bude na tebe nekdo cekat?

ja bych se ale stejne asi trochu bala jet s nepripoutanym ditetem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.5.12 09:11

Já jsem vždycky jela jenom s kočárem. S autosedačkou bych teda daleko nedošla 8o Stejně tam není jak ji připevnit a malý chtěl většinou stát na sedadle, aby viděl ven.

Povinnost mít sedačku v autobuse určitě není - pokud bys chtěla sama od sebe (jakže asi nechceš :mrgreen: ), kontaktovala bych dopravce a vyptala se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lilišák
5.5.12 09:11

zalezi jak daleko a jestli je moznost autosedacku pripoutat. jela bych radsi autem, bala bych se busem. a jen tak v nositku?? ani nahodou! do auta by si taky nesedla s ditetem ,,jen tak,,

• Citovat
  • Upravit
50
5.5.12 09:16

já bych raději jela s kočárkem a nebo s autosedačkou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
5.5.12 09:19

Nemam moznost jet autem jedu 30km a kocarek mam prave tam kam jedu takze budu muset zvolit sedacku to umru po ceste :-) prave ze autobusem vubec nejezdim az ted musim tak vubec nevim jak to je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.5.12 09:25

neboj to zvládneš, vem radši sedačku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.5.12 09:31

Ahoj, já bych vzala šátek, nebo klidně klokanku a dítě si v té klokance posadila do klubíčka na klín…sedačku bych tedy opravdu nevlekla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.5.12 09:33

janička159 kolik je mimču? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.5.12 09:52

Já jsem jela s mandukou s ročním dítětem vlakem. A můžu říct, že to bylo celkem náročné, v podstatě celou cestu jsem prochodila po chodbičce, protože dítě v nosítku při sezení řvalo, když jsem ho vyndala, sápal se na zem. V podstatě jsem si nemohla v klidu sednout a třeba napít se, protože jsem ho měla pořád plné ruce, takže kdybych měla autosedačku a měla možnost dítě na chvíli někam upíchnout, uhoupat ho v ní, tak by to nebylo vůbec špatný :nevim:
Když jsem teď myslela, že pojedu s miminem 3h busem, tak jsem plánovala autosedačku a nosítko, mimino pak hodit na záda a sedačku nést prázdnou, to už jde v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13755
5.5.12 10:16

Já jezdím se šátkem, pokud nemám kočár. Autosedačku do autobusu stejně nepřipásáš, takže je pak jedno, jestli je v sedačce nebo ne. A můj syn naštěstí sezení v šátku vydrží. A 30 km je 15-20 minut. Autosedačku bych určitě chtěla (a připoutanou) do autobusu, který jede několik stovek km - k moři, do jiného státu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí