Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Také jsem občas pokukovala po nějaké „berličce“,která by pomohla v hubnutí.Ale upřímně-kdyby někdo vymyslel opravdu něco účinného,tak by se to používalo u obézních,kteří mají zdravotní komplikace a nutně potřebují zhubnout.Nebo těm,co jde už o život.Kdo má přetížené a zbytnělé srdce.
U nás ve městě je jednal ékárnice,zhubla celkově cca 40 kg a už dost let si je drží dole.Ptala jsem se jí,zda je v tom nějaký zázrak,ona řekla že ne,že to co oni prodávají v lékárně,že to není funkční.Že někdo si to koupí,přečte si že musí zařadit pohyb,omezit tuky,cukry…a zhubne.Jiný to bere jako spásnou věc a nezhubne nic.
Takže škoda penez,kup si vždy za schozeá kilča něco pěknýho pro sebe,jako motivaci.
Taky si myslím že volně prodejné léky nebudou mít účinek bez nějakého nicneděláni. Samozřejmě jsou léky na předpis pro fakt silné lidi, kteří se ani moc nepohnou. Jenže to jsou dryáky jak blázen. Navíc maji dost vedlejších účinků jako nespavost, deprese atd.
Počkej na jaro, změn jídelníček a trošku začni sportovat ![]()
ahoj
já ho brala asi 3 měsíce, chtěla jsem zhubnout po porodu, když jsem přestala kojit, ale spíš než C.L.A. mi pomohl pohyb a upravený jídelníček, netrvdím, že že to nemělo žádný účinek, ale další měsíce to šlo i bez něj
za měsíc jse, zhubla 4 kg ![]()
Ahoj holky máte skušenost s C.L.A.1000.Potřebuju se dát po porodu do kupy už nechci být jako prase!!!