Cleanmate QQ2 vs. Roomba 581
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cleanmate QQ2 vs. Roomba 581
Dobrý večer,
rozhodla jsem se, že si pořídíme nového pomocníka do domácnosti. Už třetí týden studuji všechny informace a do úzkého výběru se dostali tyto dva.
U mě na plné čáře vyhrává Roomba 581. Ale příteli se moc nelíbí pořizovací cena a informace, že je jaksi prudší při nárazu a špiní světlý nábytek, který máme po celém bytě. Chtěla jsem si ho objednat přes Ebay, kde vyjde na polovic, ale nenašla jsem žádného prodejce který posílá do Evropy. Má angličtina je na bodu nula, tak jsem ztroskotala i na komunikaci. Další věc je i záruka a při naší smůle, by nám přestal fungovat do měsíce ![]()
Příteli se moc líbí Cleanmate QQ2 a samozřejmě i cena za kterou se dá pořídit. Mě odrazuje, že je pouze na tvrdé podlahy. Máme sice doma dřevěnou podlahu a lino, kde by problém nebyl. Ale máme po bytě i tři koberečky s dlouhým vlasem(asi 2 cm) a mám obavy, že by to tento vysavač nezvládl. Nechce se mi investovat do něčeho, kde nemám jistotu.
Chtěla jsem požádat majitele Cleanmate o to jak zvládá tento přístroj koberce s vyšším vlasem. Jestli do něho jít nebo ne. A jak je to u Roomby, jestli opravdu špiní nábytek. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nezvládá, prostě se nerozjede. Jenom nízký vlas, bohužel.
Martina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Cleanmate
rozhodně doporučuji NEBRAT. Kamarádka si cleanmate (nevím ale jaký typ) koupila kvůli ceně a byla velmi zklamaná. Já si díky ní raději připlatila a koupila roombu pet. S roombou jsme maximálně spokojeni a kamarádka už ji má taky, cleanmate skončil v bazaru. Myslím, že tady prostě platí, že za kvalitu se platí.
- Citovat
- Upravit
Roomba 555
Pokud se vám zdá Roomba 581 drahý zkuste radši například Roombu 555 viz odkaz níže:
http://irobot.amilo.cz/roomba-555/
Je určitě levnější ( 10989,– ) a rozdíl je pro uživatele jedině v tom, že nemá dálkové ovládání, což je podle mého názoru naprostá zbytečnost vzhledem k faktu, že většina lidí si kupuje robůtka aby se o vysávání postaral za ně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pro srovnání by jsem doporučila super recenzi ( viz vlákno níže )
https://www.emimino.cz/…rankovani/4/?…
- Citovat
- Upravit
Mám Roomba 581 a nevšimla jsem si, že by někde něco zašpinil
Já jsem s ním moc spokojená.
Vidíš, poslala jsem ho do koupelny a chodby a hlásil, že má hotovo, jdu ho vysvobodit ![]()
- Citovat
- Upravit