Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Číslo karty je na přední straně a kod CVS je 3číslí na zadní straně karty
Ahoj, před cca rokem a půl jsem se tam taky zaregistrovala, ale není to tak zdarma, jak se všude píše!!! Registrace ano, ale nemůžeš si tam nahrát foto a když už chceš s někým komunikovat, tak za to taky musíš zaplatit… Možná, že počítač najde člověka s podobnými koníčky, ale nemyslím si, že to za to stojí
Jen můj názor ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj,
omlouvám se za anonym, je to pro mě celkem cilivé.
Založila jsem si účet na seznamce eDarling a chce to po mě číslo karty a jakýsi bezpečnostní kod CVC/CVV2. To zjistím kde?Ten kód? Moc díky za reakce.
E.
Tu kartu ti neměli vydávat.
@Ford Prefect píše:
Tu kartu ti neměli vydávat.
Já myslím, že tu kartu ani nemá, když to nezná.
@Anonymní píše:
Ahoj,
Založila jsem si účet na seznamce eDarling a chce to po mě číslo karty a jakýsi bezpečnostní kod CVC/CVV2. To zjistím kde?Ten kód? Moc díky za reakce.
E.
když mi pošleš všechny čísla co máš na kartě, tak ti napíšu, který to jsou
![]()
Jestli je slečna stejně vztahově gramotná jako finančně, tak bych si dovolil varovat před Janem Čermákem, údajně sňatkovým podvodníkem, na kterýho se tu dneska pořádá hon ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
Jestli je slečna stejně vztahově gramotná jako finančně, tak bych si dovolil varovat před Janem Čermákem, údajně sňatkovým podvodníkem, na kterýho se tu dneska pořádá hon
Ty jsi fakt vůl!!! ![]()
@Callipo90 píše:
Ty jsi fakt vůl!!!
ale trochu jsem tě pobavil ne? ![]()
@pohledzdruhestrany píše:
ale trochu jsem tě pobavil ne?
Tak vo tom žádná!
![]()
@Anonymní píše:
Tak díky za všechny názory. @pohledzdruhestrany no comment, ale pobavil![]()
Hezký večer všem.
zakl.
promiň, já jen pro pobavení ![]()
Ahoj, já jsem od nich odešla. Známá mi doporučila jinou seznamku, jmenuje se JenVážně a zatím jsem nadmíru spokojená ![]()
Ahoj,
Založila jsem si účet na seznamce eDarling a chce to po mě číslo karty a jakýsi bezpečnostní kod CVC/CVV2. To zjistím kde?
Ten kód? Moc díky za reakce.
E.