Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Milé Bravo… ![]()
Nikdy nikoho nedonutíš, aby tě měl rád. Ztratil zájem? Kašli na něj, chlapů je všude dost.
Proč to dělá? Protože tě nemá rád. Je to smutné, ale čím dřív se s tím smíříš, tím líp.
Podle mě nejlíp uděláš, když jej přestaneš stíhat. Až mu bude smutno, sám doleze. Ale podle tvého popisu mám pocit, že svádíte kraviny jeden na druhého. Kolik ti vlastně je, 15?
@kathystar píše:
Milé Bravo…Nikdy nikoho nedonutíš, aby tě měl rád. Ztratil zájem? Kašli na něj, chlapů je všude dost.
no a kdo normální by po týhle smršti zájem nestratil? ![]()
Ne, je mi 19. Možná to zní hodně divně, to moje psaní, ale jsem teď vážně s nervama v háji a pořádně nejsem schopná myslet. Prostě si s ním chci promluvit, ale nevím jak, aby to neznělo jako vyčítání nebo něco, ale aby to byla jako rozumná domluva dvou dospělých.
Ach jo, ať žijou dospělé vztahy… Teď už dva spolu mají „vztah“ už jen když se „přidají navzájem do vztahu na Feeeejsu“
to co vyprávíš, není vztah, zeptej se radši kamarádek…
Pokud je tvému příteli +- tolik, jako tobě, tak ti jasně říká, že se nechce vázat… Prostě intimní kamarádka jo, ale aby ses mu nějak víc zabydlela v životě, to ne. Pokud je ženatý, chce to ukončit. Pokud je o hodně starší, nemá si s tebou o čem povídat, pokud je mladší, asi čekal, že ho něco naučíš a chce jít dál - to vše jsou pravděpodobné možnosti. Co chceš ty? Intimního kamaráda? Chlapa na celý život? Budoucího otce svých dětí? Podle toho se zachovej…
@Anonymní píše:
Ne, je mi 19. Možná to zní hodně divně, to moje psaní, ale jsem teď vážně s nervama v háji a pořádně nejsem schopná myslet. Prostě si s ním chci promluvit, ale nevím jak, aby to neznělo jako vyčítání nebo něco, ale aby to byla jako rozumná domluva dvou dospělých.
něco jako, hele rozumně mi vysvětli proč jsi mi neodpovídal na smsky a tagy na fejsbúku, jako tohle není hezkej vztah, zační se víc snažit
no z hovna bič holt neupleteš
Ahoj, zažívám teď hroznou situaci. Je toho hodně co mi vadí na příteli, ale vím, že taky nejsem dokonalá a taky ho nebaví, když jsem já pořád naštvaná, proto si s ním chci o všem promluvit, aby důvody k naštvání nebyly. Je toho hodně - za celý den o něm třeba nic nevím, když za mnou může přijet nebo já za ním už dřív, tak nechce, respektuji ale, že má na starosti jiné věci a nemusí mě vidět denně. Někdy se chová nevhodně ve společnosti vůči jiným holkám, někdy dělá nemístné poznámky na mě. Včera si stěžoval, že mu nepíšu první sms ale když už zase napíšu, tak třeba neodepíše celý den nebo vůbec. Třeba včera jsem mu na to že mu nepíšu odepsala, že si s ním napíšu ráda, ale musí mi odepsat a on odešel, tak jsem mu napsala sms na dobrou noc s tím, že si s ním budu psát ráda a něco takového a čekala jsem nějakou odpověď, nic. Čekala jsem i odpověď na fb, nic. Teď jsem mu tam napsala jestli se nemůže na hoďku dvě stavit, že s ním musím mluvit, byl tam, ale nepřečetl si to…napsala jsem i sms a nic…zavolala jsem mu a taky nic, hlásí mi to, že je obsazeno, nevím, c mám dělat, ej mi do breku a bojím se, že je konec. Strašně jsem htěla, aby dojel a my si vše vyjastnili, ale on mě očividně ignoruje, přitom jsem nic špatného neudělala, proč je takový sobeček a takhle mě ničí?
ať napíše že dojede nebo ne, bude mi to jedno, mně jde o to zjistit, proč tohle dělá