Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč bylo zrušeno téma „Clexane 0,4“? Nerozumím tomu, nic jsem neprodávala, nikoho jsem neurážela… jen jsem chtěla přenechat zbylé injekce, které některé těhulky užívají.
nevím asi jsi si nevšimla že tento lék je jen na lékařský předpis ,že ? prodávat ,přenechávat léky komukoli -není vůbec košer ,pravděpodobně ani legální .Nikdy nevíš ,kdo si je od tebe vezme a jak použije .Tak jsem ti to snad vysvětlila jasně ,nepoužité léčivo patří do lékárny.
![]()
A jéje, zase jedna chytrá, samozřejmě, že vím, že to je na předpis, ale taky znám tu bezmoc, když ho nemůžeš sehnat. A už jsem je stejně udala, takže klidně můžeš zrušit i tohle ![]()
to jsi teda hvězda ,mužeš bý na sebe pyšná
jinak tady nic nenabízíš tak nevím ,proč bych to rušila .A chytrá jsem aspon na tolik abych léky na předpis nerozdávala na netu
![]()
viga nevím, kdo je tady podle tebe chytrej. Pokud si je nechtěla vyhodit, měla si je odevzdat lékařce. Jenže ty tomu asi rozumíš víc, že? Tebe asi nenapadlo, že to ma třeba i nežadoucí učinky a tak. Todle mě fakt dokáže naštvat
![]()
Theresa píše:
viga nevím, kdo je tady podle tebe chytrej. Pokud si je nechtěla vyhodit, měla si je odevzdat lékařce. Jenže ty tomu asi rozumíš víc, že? Tebe asi nenapadlo, že to ma třeba i nežadoucí učinky a tak. Todle mě fakt dokáže naštvat![]()
![]()
Nevím, jestli jsi četla původní diskusi. Viga se bála, že to lékařka dá svým známým. Nevím sice, co by s tím známí dělali… ![]()
tak to měla dát do lékárny
clexan není paralen.A kdoví kolik „samoléčitelů“ po internetu pobíhá .
neczuz píše:Theresa píše:Nevím, jestli jsi četla původní diskusi. Viga se bála, že to lékařka dá svým známým. Nevím sice, co by s tím známí dělali…
viga nevím, kdo je tady podle tebe chytrej. Pokud si je nechtěla vyhodit, měla si je odevzdat lékařce. Jenže ty tomu asi rozumíš víc, že? Tebe asi nenapadlo, že to ma třeba i nežadoucí učinky a tak. Todle mě fakt dokáže naštvat![]()
![]()
Původní diskuzy sem nečetla, ale je to lék na potlačení srážlivosti krve, nevím, ale tím, že má lékařka tolik známích, kreří potřebují tento lék bych si jistá nebyla. Přeci jen, nelze to aplikovat všem. Já tyhle léky nesmím, z nosu krvacím i několikrát denně, tímhle bych si akorat zařídila odvoz rychlou…
pavlak5 píše:
tak to měla dát do lékárnyclexan není paralen.A kdoví kolik „samoléčitelů“ po internetu pobíhá .
já s tebou jedině souhlasím.
Jen jsem popsala vysvětlení zakladatelky.
Věř tomu, že samoléčitelů je hodně. Osobně si ale myslím, že tady neměla zakladatelka špatný úmysl a chtěla dát Clexane někomu, komu se špatně shání - poslední rok byl opravdu nedostatek v lékárnách i na recept. To samozřejmě nic nemění na tom, že měla lék odevzdat lékaři nebo do lékárny.
viga píše:
Proč bylo zrušeno téma „Clexane 0,4“? Nerozumím tomu, nic jsem neprodávala, nikoho jsem neurážela… jen jsem chtěla přenechat zbylé injekce, které některé těhulky užívají.
Diskuse byla smazána, protože porušovala pravidla diskusí - a to konkrétně protože se jednalo o inzerát.
Mimoto nevyužité léky patří do lékárny nebo k lékaři, nikoli do inzerce - jak by ses srovnala kdyby si lék naordinoval někdo, komu by ublížil?
L.
Vigo, prodávat na netu jakékoliv léky (i ty co nejsou na předpis) bez oprávnění je trestný čin. Pokud by admin vědomě nechal tu diskuzi, tak se postihu vystavují i provozovatelé stránek.
Pokud jsi už léky udala, tak se fakt máš čím chlubit… ![]()
Ja si zas na sebe upletu bic a vsichni se na me vrhnou
, ale ze si holky predavaji antikoncepci, ktera jim zbyde pripadne leky na stimulaci pri IVF, to nevadi ?
Uz dlouho jsem do takovych temat nenakukovala, tak jestli se to za posledni rekneme rok zmenilo, tak se omlouvam a beru zpet, ale kdyz jsem driv chodila do diskusi ohledne IVF apod., bylo to docela bezny („zbylo mi platicko, poslu se slevou“ apod).
No nic, ja jen, ze tenkrat kolem toho nikdo nenadelal.
Mmch - chtela jsem se nekde zeptat, jak prodat starej kocarek, ale vubec si to nedovolim … aby to nebyl inzerat ![]()
Plně s tebou souhlasím, občas to admini tady nezvládají a spravedlnost pokulhává!!!
Petra B. píše:
Plně s tebou souhlasím, občas to admini tady nezvládají a spravedlnost pokulhává!!!
Narážíš na svůj smazaný příspěvek ? Pokud ne, prosím, vysvětli mi svůj názor.
nakukovatelka píše:
Ja si zas na sebe upletu bic a vsichni se na me vrhnou, ale ze si holky predavaji antikoncepci, ktera jim zbyde pripadne leky na stimulaci pri IVF, to nevadi ?
Uz dlouho jsem do takovych temat nenakukovala, tak jestli se to za posledni rekneme rok zmenilo, tak se omlouvam a beru zpet, ale kdyz jsem driv chodila do diskusi ohledne IVF apod., bylo to docela bezny („zbylo mi platicko, poslu se slevou“ apod).
No nic, ja jen, ze tenkrat kolem toho nikdo nenadelal.
Mmch - chtela jsem se nekde zeptat, jak prodat starej kocarek, ale vubec si to nedovolim … aby to nebyl inzerat
Souhlasím, všechny založené diskuse na prodej antikoncepce mažu - samostatné příspěvky nestíhám, bohužel, ale na to tu funguje nástroj hlášení nevhodného příspěvku. Takové nahlášené příspěvky mažu také. Jinak je nedohledám.
Nesedím u počítače 24 hodin denně 7 dní v týdnu - takže někdy smazání chvíli trvá.
Zatím jsem prodej antikoncepce tiše tolerovala v bazárku, prodej léků nikoli. Ale pravděpodobně vznesu dotaz v zázemí a společně se domluvíme na oficiálním stanovisku eMimina.
Diskuse o tom jak prodat svůj kočárek tu jsou, stačí pohledat, s těmi opravdu nemám problém. Mimoto tu je bazárek, stačí si dát inzerát.
A teď si dovolím dotaz - opravdu máte pocit, že tu je cenzura a diktatura? opravdu by se Vám líbily diskuse plné inzerce, nepřátelství a útoků? ![]()
no admini nemůžou mít oči všude tak když to někde vidíš máš to nahlásit -je to vážně nebezpečný i ta „blbá“antikoncepce koneckonců myslím dost ženských ,které k tomu gyn.zajdou jen ,když ji potřebují ,jinak by se tam ani neukázaly......,semtam nějaká cigaretka ,antikoncepce rodinné dispozice a troška smůly a ze zdravé mladé holky je invalidní důchodce po mrtvici.