Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
U tohoto typu léků na ředění krve je tato časová prodleva úplně irelevantní ![]()
To jinak máš kvůli všemu na minutu přesně narozený budík??
A máš k tomu příbalový leták?
@JiříkMazlík píše:
U tohoto typu léků na ředění krve je tato časová prodleva úplně irelevantní
To jinak máš kvůli všemu na minutu přesně narozený budík??
A máš k tomu příbalový leták?
Doktor říkal, že vždy ve stejnou dobu, že je to důležité. Nemám právě zkušenosti, a v letáku nic není zmíněno.
@Anonymní píše:Že není??
Doktor říkal, že vždy ve stejnou dobu, že je to důležité. Nemám právě zkušenosti, a v letáku nic není zmíněno.
@JiříkMazlík píše: Že není??
Je tam něco o tom že pokud přípravek zapomes musíš si ho vzít co nejdříve si vzpomeneš a dávku nezdvojovat
Tenhle lék udržuje nějakou hladinu v krvi z postupným uvolňováním z „břicha“ kam sis dala včeličku.
A samozřejmě že doktor ti nebude říkat kašli na to a ber to dle chuti a nálady. Ideální je samozřejmě +- tu dobu dodržovat
On říkal, že pokud zapomenu, už si nemám brát
ale zda je hodina a půl v limitu netuším ![]()
@Anonymní píše:
On říkal, že pokud zapomenu, už si nemám brátale zda je hodina a půl v limitu netuším
Prostě vše je v pořádku
dej si kafe a cígo
a zítra v 9 si dej v klidu včeličku ![]()
@Anonymní píše:
@JiříkMazlík cígo??😁 😁 V těhotenství asi neee.
Díky moc
Tak to že jsi těhotná jsem z té injekce na ředění krve nepoznal
.
I když jsem to zde mohl očekávat ![]()
Měj se hezky a ať jste oba zdraví ![]()
@Lama Lama píše:
Hodina a půl je v poho. Zejména při preventivní dávce.
Snáď nevadí že obnovím starú diskusiu.
Jak je to s liecebnou dávkou? (2× 0.8 na povrchovú multi zrazeninu), tiež sa nič nestane keď to budem dávať +- pol hodinku pred/po obvyklom čase? Či mám odtrhavat novorodenca od prsa lebo je čas na injekciu pre mňa ![]()
@Elfido píše:
Snáď nevadí že obnovím starú diskusiu.Jak je to s liecebnou dávkou? (2× 0.8 na povrchovú multi zrazeninu), tiež sa nič nestane keď to budem dávať +- pol hodinku pred/po obvyklom čase? Či mám odtrhavat novorodenca od prsa lebo je čas na injekciu pre mňa
půl hodiny mi přijde OK. Ale celkově je tam samo větší význam to píchat přesně. Ty preventivní 0,4 bych se nebála posunout i o 2 hodiny
Píchám si každý den v 9 hodin, clexane. Dneska jsem si pichla, ale až teď, takže o hodinu a půl déle. Bude to problém? Díky moc