Clostilbegyt a gynex

Anonymní
21.5.24 16:45

Clostilbegyt a gynex

Ahoj potrebuju poradit beru gynex 4 den
No a dnes mi dr od zítřka předepsala clostilbegyt jenže jsem se zapomněla zmínit o tom gynex ze ho beru, myslíte ze mízu vzít spolu zároveň zitra? Nebo radši gynex nebrat?

Na gynde už nejsou a čerpá od zitra dovolenou na týden 😕
Tskze buď a nebo to je

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2564
21.5.24 17:22
@Anonymní píše: Více

Gynex určitě nebrat, bylinky se s hormonální stimulací nesmí, protože by mohli narušit účinek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.5.24 17:27

@Ardilera a takže když už dnes gynex nebudu brát a vezmu zitra v 8 clostilbegyt bude to ok??
Naposledny gynex jsem měla dnes ve 12h

• Citovat
  • Upravit
2564
21.5.24 17:39
@Anonymní píše: Více

ideální to není, ale clostil musíš vzít určitý den cyklu, takže ti nic jiného ani nezbyde. Gynex už si nedávej, ale nemusíš mít strach, že by to nějak zásadně ovlivnilo, jen to nekombinuj. Hlavně je důležité s clostilem chodit na kontrolní ultrazvuk, aby se vidělo jak reaguješ. Protože někdy může způsobit nárůst příliš velkého počtu folikulů, což je potom velké riziko a někteří gynekologové na to kašlou. Takže já třeba clostil rovnou spojila s iui, abych byla pod kontrolou a dobře jsem udělala, protože ve 3. cyklu jsem z něj měla dost velkou cystu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
22.5.24 07:45

Gynex je svýn složení spíše na podporu estrogenů, clostilbegyt estrogeny potlačuje. Všeobecně není dobré kombinovat byliny se syntetickými hormony. pouze v opodstatněných případech, kdy je potřeba rychleji zvednout hladiny progesteronu, se může použít od 12-14DC po MS progesteron krém.
Za mě určitě nekombinovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital