Snížená potřeba sexu a snažení

Anonymní
20.5.24 14:04

Snížená potřeba sexu a snažení

Ahoj holky, máme s manželem takový problém. Oba máme menší potřebu sexu. Mně to stačí 1× za 2-3 týdny, manželovi nejspíš ještě míň, protože vždy začínám já. Máme rok a půl staré dítě, on má hodně stresy z práce, oba unavení, na sex je čas vždy až večer po půl 9 a to už je na oba hodně pozdě. Teď se snažíme o druhé dítě. U mne si příroda nějak poradila, prostě mám od skončení menstruace po ovulaci na sex chuť častěji, 1 za dva dny ideál. Ale manžel tím trpí. Proto ho do častějšího sexu nijak netlačím, ale hlídám si plodné dny a snažím se, aby aspoň v těchto dnech sex byl. Zatím to ale vždycky vyšlo tak, že zrovna v době ovulace se mu fakt nechtělo, takže jsem mu pokaždé řekla, že bude ovulace a jestli chce dítě, tak musíme. Takže se milujeme z donucení. Mám takový vnitřní pocit, že takhle snad ani nemůžu otěhotnět, když ten sex není chtěný. Snažíme se zatím od začátku roku. Teď jsem to zase dostala, tak už se děsím dalšího období ovulace :zed: nepište prosím nic o milenkach, ani o tom, že taková frekvence je k pláči. Prostě to tak máme a vyhovuje nám to, jen se v tom teď plácáme kvůli snaze otěhotnět. S prvním dítětem to bylo o něco lepší a hlavně se nám zadařilo na první pokus. Nějaké rady? Díky :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1111
20.5.24 14:09

Jaké rady?
Prostě máte frekvenci sexu tak nízkou, že to bude logicky trvat déle. Hlavně kvůli tomu nešilte, důležité je, abyste oba byli hlavně psychicky v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16468
20.5.24 14:15
@z.pepa píše: Více

Přesně tak. Nutit se do toho znamená akorát psychickou nepohodu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
20.5.24 14:17

No jedna věc je nízká potřeba sexu, druhá věc je, že to dělá s odporem. Myslím, že není až takový problém se naladit na tu vlnu, když vím, proč to chci dělat. Promluvila bych si s mužem, zda opravdu to dítě chce a jak k tomu přistupovat, aby ho sex aspoň v plodném období bavil. Ale jako co chceš jinak radit, když jste ok bez sexu, tak budete muset být ok i s vidinou toho, že vám otěhotění na první dobrou neklapne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 14:18

Nechci za 2 roky skončit v CAR, protože nebudeme vědět, jestli nemáme nějaký problém, nebo jsme se prostě pokaždé jen netrefili. Já nešílím, beru to v klidu a nepotřebuji otěhotnět hned. I jsem si říkala, že to bude třeba fajn mít ten sex častěji, že to bude třeba i z manželově iniciativy, když chce druhé dítě. Ale za těch 5 měsíců, ani jednou by sex v období ovulace nebyl, kdyby to bylo na manželovi.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.5.24 14:22
@Anonymní píše: Více

No a co si teď dát 14 dní bez sexu, aby vám to tak vyšlo na plodné dny? Nebo po jak dlouhé době mívá on chuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 14:25
@unuděná píše: Více

S odporem to snad není. Spíš bych to nazvala velkým přemáháním únavy. Ono nakonec, když už ho premluvim, tak je ten sex fajn. Bavili jsme se o tom, on je s tím vším v pohodě, že se začneme snažit o druhé byl jeho nápad. Vlastně nevím, co chci radit, nejspíš na to žádná rada není.

• Citovat
  • Upravit
4785
20.5.24 14:27

Asi si musí manžel ujasnit, co chce… možná by naopak CAR byla pro vás nejlepší volba, prostě udělat IUI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 14:27

Asi jo, asi teď dáme pauzu. Já jsem si na začátku říkala, že to právě budu zkoušet častěji, aby mu nebylo jasné, že na to jdeme jen v období ovulace a necítil se pod tlakem. No ale minulo se to účinkem a je to ještě horší.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.5.24 14:30

A jakto, že je v půl devátý takhle smrtelně unavený? To fárá do dolů nebo co? Má dostatek rekreačního pohybu, nemá nadváhu? Zkontrolovaná krev? Mě vždycky udivuje, jak může být mladý zdravý chlap „unavený“ na sex. Vždyť když jde jen o to, je to otázka pár minut :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 14:34

Není unavený fyzicky, ale psychicky. Ma psychicky náročnou práci a není úplně odolný, takže si každou věc moc bere. Řekla bych, že je to na psychologa, ale tam za žádnou cenu nechce. To už by bylo ale na jinou diskuzi. Tak má pak prostě problém se večer od práce večer odprostit, aby na ni přestal myslet a mohl si sex užít. Lepší by to bylo o víkendech, ale máme pro sebe volný víkend jen jednou v měsíci.

• Citovat
  • Upravit
53190
20.5.24 14:38
@Anonymní píše: Více

Tak na sex nepotřebujete volný víkend, ne? Stačí, že bude ten den v klidu a večer na to můžete skočit. Nevím teda, zda je moudré, pořizovat si druhé dítě s takhle psychicky zničeným manželem, durhé dítě je sakra velký zápřah. Ale na to ses neptala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SestraHuňková
20.5.24 14:41

Ráno se to taky dá dělat ;)
Dřív, než nastartuje mozek

• Citovat
  • Upravit
2782
20.5.24 14:46

Rozhodně mu přestaň říkat že máš ovulaci tvl. To je fakt není sexy a on není trubec. Si to hlídej pro sebe, a 2 dny před o se k němu ráno v posteli pritul. Holt přijde později do práce no. Ted si to máte užívat že si nemusíte dávat pozor a vy se nutite :nevim: to je tak smutný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.24 14:49

Já doufám, že ho druhé těhotenství donutí něco v práci změnit. At už svůj přístup, nebo konečně udělá tu vážnou promluvu s vedením, kterou už mi tak dlouho slibuje. Ale i to by bylo na jinou diskuzi a nechci to teď rozebírat.
Když máme volný víkend, je muž prostě psychicky nejvíc v pohodě, takže je to záruka kvalitního sexu v době obědového spánku prvního dítěte. Ale opět nikdy takový víkend nevyšel na plodné dny. A nemůžeme plánovat dopředu, mám nepravidelné cykly.
Ale jo, stejně to jinak nepůjde, než aby měl ten den zrovna v klidu a večer na to skočit.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex