Clostilbegyt a plodný hlen

2250
26.1.20 21:28

Clostilbegyt a plodny hlen

Vy co jste ho braly mely jste jako vedlejsi ucinek zadny plodny hlen? ja mam totiz hlenu hodne v plodnych dnech a ted co beru Clostil podruhe nemam hlen vubec a nevim jak jako kdyz se budem snazit jak se spermie dostanou tam kam maji bez hlenu :think: Zkusim pouzit conceive gel at to aspon trochu klouze no ja se z toho picnu jak pak ma mit zena vetsi sanci otehotnet po tehlech praskach :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4226
26.1.20 21:48

Mě Clostil pomohl ke 3 dětem i bez hlenu ;)
Kamarádka na hlen v období ovulace brala Mucosolvan (na vykašlávání, ale hlen zředí všude ;) ). Asi 5 dní kolem datumu ovulace.
Věř Clostíku :palec: :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2250
27.1.20 07:28

@Nadavilero mucosolvan jo? Tak ja si ho dnes koupim a zkusim jsem 9 dc a ovu byva 12 dc dnes v noci si budu jeste pichat ovitrelle a od zitra se zacnem snazit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
8.2.21 10:56

Obnovuji diskusi, řeším stejný problém - druhý měsíc beru Clostilbegyt a nemám žádný hlen. Přitom je u mě pravidlem každý měsíc, že mám hlenu kolem ovulace hojně, docela ukázkový - táhlý a průhledný. Teď nic. Setkal se s tím tady někdo? A jak to dopadlo - zadařilo se i bez hlenu? Zakladatelko, jak to bylo nakonec s tebou - povedlo se, nebo ukázal se hlen třeba později?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
19.2.21 19:28

Odpovím si sama, kdyby tu někdo hledat podobné informace… po clostíku je hlenu méně a nemusí být svou konzistencí „plodný“. Je to nevýhoda clostíku - sice stimuluje ovu, ale na druhou stranu hlen vysušuje.
Já jsem měla ovulaci později, nakonec se hlen objevil, ale v hodně malém množství, spíše tak symbolicky. Takže radost jsem z toho neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí