Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vy co jste ho braly mely jste jako vedlejsi ucinek zadny plodny hlen? ja mam totiz hlenu hodne v plodnych dnech a ted co beru Clostil podruhe nemam hlen vubec a nevim jak jako kdyz se budem snazit jak se spermie dostanou tam kam maji bez hlenu
Zkusim pouzit conceive gel at to aspon trochu klouze no ja se z toho picnu jak pak ma mit zena vetsi sanci otehotnet po tehlech praskach ![]()
Mě Clostil pomohl ke 3 dětem i bez hlenu ![]()
Kamarádka na hlen v období ovulace brala Mucosolvan (na vykašlávání, ale hlen zředí všude
). Asi 5 dní kolem datumu ovulace.
Věř Clostíku
![]()
@Nadavilero mucosolvan jo? Tak ja si ho dnes koupim a zkusim jsem 9 dc a ovu byva 12 dc dnes v noci si budu jeste pichat ovitrelle a od zitra se zacnem snazit
Obnovuji diskusi, řeším stejný problém - druhý měsíc beru Clostilbegyt a nemám žádný hlen. Přitom je u mě pravidlem každý měsíc, že mám hlenu kolem ovulace hojně, docela ukázkový - táhlý a průhledný. Teď nic. Setkal se s tím tady někdo? A jak to dopadlo - zadařilo se i bez hlenu? Zakladatelko, jak to bylo nakonec s tebou - povedlo se, nebo ukázal se hlen třeba později?
Odpovím si sama, kdyby tu někdo hledat podobné informace… po clostíku je hlenu méně a nemusí být svou konzistencí „plodný“. Je to nevýhoda clostíku - sice stimuluje ovu, ale na druhou stranu hlen vysušuje.
Já jsem měla ovulaci později, nakonec se hlen objevil, ale v hodně malém množství, spíše tak symbolicky. Takže radost jsem z toho neměla.