Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste měly bolest v podbřišku, když se uhnízďovalo vajíčko? Vím, že se to nedá přesně určit, ale zajímají mě vaše zkušenosti, předem děkuji.
Díky za reakci, ale spíš bych uvítala příspěvky těch, které tu bolest měly… Tohle mi moc nepomohlo:-/
Cítila jsem “menstruační bolesti” v době vynechání, asi 2 dny, ms už nepřišla.
Díky. V podbřišku mě bolí už druhý den, takže to bude zřejmě opět nějaký zánět:-/ Nebo reakce na vysazení HA…
Tak ja jsem po ivf a vim presne kdy mi bylo embryo vlozeno. Zadne zahnizdovani jsem necitila. V den vynechani ms, bolesti zad. Nic vic
Nejsem žádná cíťa, těhotenství jsem tak trochu spíš chtěla odložit a jen se to styděla přiznat natěšenému příteli a o nidační bolesti jsem vůbec nevěděla. (Ovulace, nidace, kdy se dělá test…nic jsem prostě neřešila.) Přesto jsem 4.den po styku bez ochrany ráno jela na pravidelnou vyjížďku s koníkem, do MS daleko a v břiše mě tak zvláštně popichovalo. Přišla jsem si bláznivě, ale měla jsem najednou tušení…a dokonce nahlas řekla koni, že beztak veze miminko a z vyjížďky udělala i pamateční fotku a video na mobil. A blbec i první test, nevěděla jsem, že to je brzy
Ale zato cca za týden už 2 čárky. ![]()
Já už tu bolest rozklíčovala. Bylo to pravděpodobně kvůli ovulaci. Takovou bolest neznám, protože jsem teprve první cyklus po vynechání antikoncepce. Potvrdila mi to i gynekoložka. Prý se stává, že ovulace naskočí hned v první cyklu a může být i takhle bolestivá.