Nidace - bolest v podbřišku

378
26.1.20 12:16

Nidace - bolest v podbřišku

Chtěla bych se zeptat, jak dlouho jste měly bolest v podbřišku, když se uhnízďovalo vajíčko? Vím, že se to nedá přesně určit, ale zajímají mě vaše zkušenosti, předem děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19984
26.1.20 12:28

@jasatko ani jednou jsem o tom nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.1.20 12:38

Díky za reakci, ale spíš bych uvítala příspěvky těch, které tu bolest měly… Tohle mi moc nepomohlo:-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
26.1.20 12:50

Je mi líto, taky jsem nic necítila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
26.1.20 12:57

Cítila jsem “menstruační bolesti” v době vynechání, asi 2 dny, ms už nepřišla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
26.1.20 13:15

Díky. V podbřišku mě bolí už druhý den, takže to bude zřejmě opět nějaký zánět:-/ Nebo reakce na vysazení HA…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
26.1.20 14:28

Tak ja jsem po ivf a vim presne kdy mi bylo embryo vlozeno. Zadne zahnizdovani jsem necitila. V den vynechani ms, bolesti zad. Nic vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
27.1.20 06:24

Nejsem žádná cíťa, těhotenství jsem tak trochu spíš chtěla odložit a jen se to styděla přiznat natěšenému příteli a o nidační bolesti jsem vůbec nevěděla. (Ovulace, nidace, kdy se dělá test…nic jsem prostě neřešila.) Přesto jsem 4.den po styku bez ochrany ráno jela na pravidelnou vyjížďku s koníkem, do MS daleko a v břiše mě tak zvláštně popichovalo. Přišla jsem si bláznivě, ale měla jsem najednou tušení…a dokonce nahlas řekla koni, že beztak veze miminko a z vyjížďky udělala i pamateční fotku a video na mobil. A blbec i první test, nevěděla jsem, že to je brzy :oops: Ale zato cca za týden už 2 čárky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
4.2.20 08:52

Já už tu bolest rozklíčovala. Bylo to pravděpodobně kvůli ovulaci. Takovou bolest neznám, protože jsem teprve první cyklus po vynechání antikoncepce. Potvrdila mi to i gynekoložka. Prý se stává, že ovulace naskočí hned v první cyklu a může být i takhle bolestivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí