Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtěla bych požádat o radu.
Na začátku našich pokusů jsem měla zvýšený prolaktin, který mi medocriptinem doktor snížil, teď mám šestý cyklus s clostilbegytem, ale ani jednou mi hodnoty prolaktinu nikdo nezkontroloval. ![]()
Mám strach abych do sebe zbytečně necpala hormony a problém nebyl v tom prolaktinu.
Nemáte náhodou někdo nějaké zkušenosti??????
Tak já bych doktorovi zavolala a řekla, že chci zase zkontrolovat prolaktin. Zkus to.
tak to je fakt divný,já mám s prolaktinem problém a chodim každé dva měsíce na krev a podle toho mi upravujou dávky dostinexu.ale minulý měsíc mi řekli,že mám krev naprodto ok a stejně sem neotěhotněla
tak už fakt nevim,kde je chyba ![]()
Ahoj holky taky se přidám,měla jsem vysoký prolaktin,dr mi ho snížovál pomoci medocriptinu,další kontroly prolaktinu jsem se nedočkala a začal do mě rvát clostík,po dvou měsících jsem ho vysadila a žádala ho,ať mi opět vezme krev,po domluvě teda mi odebral krev a zjistil,že hodnoty stále nejsou v normálu,takže jsem clostík brala zbytečně,nenechte se odbýt,nemluvím o tom,že po clostíku jsem za 2 měsíce přibrala 6 kg
tento měsíc ho začínám brát znovu,hladina prolaktinu je ok,tak snad se brzy zadaří ![]()