Clostilbegyt a prolactin

419
16.5.11 16:21

clostilbegyt a prolactin

Chtěla bych požádat o radu.
Na začátku našich pokusů jsem měla zvýšený prolaktin, který mi medocriptinem doktor snížil, teď mám šestý cyklus s clostilbegytem, ale ani jednou mi hodnoty prolaktinu nikdo nezkontroloval. :-(
Mám strach abych do sebe zbytečně necpala hormony a problém nebyl v tom prolaktinu.
Nemáte náhodou někdo nějaké zkušenosti??????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4880
16.5.11 16:28

Tak já bych doktorovi zavolala a řekla, že chci zase zkontrolovat prolaktin. Zkus to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3251
8.6.11 00:54

tak to je fakt divný,já mám s prolaktinem problém a chodim každé dva měsíce na krev a podle toho mi upravujou dávky dostinexu.ale minulý měsíc mi řekli,že mám krev naprodto ok a stejně sem neotěhotněla :cry: tak už fakt nevim,kde je chyba :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
20.2.12 07:24

Ahoj holky taky se přidám,měla jsem vysoký prolaktin,dr mi ho snížovál pomoci medocriptinu,další kontroly prolaktinu jsem se nedočkala a začal do mě rvát clostík,po dvou měsících jsem ho vysadila a žádala ho,ať mi opět vezme krev,po domluvě teda mi odebral krev a zjistil,že hodnoty stále nejsou v normálu,takže jsem clostík brala zbytečně,nenechte se odbýt,nemluvím o tom,že po clostíku jsem za 2 měsíce přibrala 6 kg :,( tento měsíc ho začínám brát znovu,hladina prolaktinu je ok,tak snad se brzy zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí