Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky byla jsem dneska u doktora že se snažíme o mimi a nejdete. Po vyšetření mi řekl že nemám ovulku a nasadil mi tabletky. Clostím 2-7den cyklu a 15den cyklu mám nasadit na 10dní utrogestan. Máte někdo zkušenosti jestli jste otěhotněly za jak dlouho a tak.. moooooooooooc dík ![]()
Zkušeností mám až moc, clostibelgit ti navodí ovulaci a utrogestan ti podpoří případné otěhotnění
Pokud je problém jen v tom, že nemáš ovulaci, tak se to clostibelgitem může vyřešit…znám pár maminek, které mají clostibelgitové děti ![]()
Ahoj právě mi včera doktor zistil že mám ovulku tak jednou do roka, MS mám taky nepravidelnou, tak jsem zvědavá jestli to zabere, Ty si to taky brala na otěhotnění??
Ahoj, asi se zeptám blbě, ale jak doktor při vyšetření zjistí, že máš ovulku jednou do roka?? já myslela, že se to dá zjistit jen při měření teplot nebo ovulačníma testama… A jak dlouho se snažíte?? Přeju, ať se zadaří ![]()
Já chodila kdysi k jine gynekoložce a ta mi to taky řekla že nemam ovulku, tak sem vysadila prasky protože sem se sni domluvila že kdyz budu chtit mimi dostanu tabletky atd, no a po roce sem otehotnela, tak sem presla k novemu doktorovi kde jsem tedka a rekla sem mu to. rok po porodu maleho mi rikal at to prvne zkousime jestli to nepujde, tak jsme to zkouseli o pul roku pozdeji pul roku v kuse jako fakt skoro porad co sruhy den a porad nic tak jsem tak zasla a znova me vysetril a toto mi rekl: že tam mám disfunkci vaječníku ze mi zacne cyklus pak ma dojit ovulku ale kni nedojde ze tam neco tomu brani.. ![]()