Clostilbegyt a Utrogestan

347
29.11.12 21:36

Clostilbegyt a utrogestab

Ahoj holky byla jsem dneska u doktora že se snažíme o mimi a nejdete. Po vyšetření mi řekl že nemám ovulku a nasadil mi tabletky. Clostím 2-7den cyklu a 15den cyklu mám nasadit na 10dní utrogestan. Máte někdo zkušenosti jestli jste otěhotněly za jak dlouho a tak.. moooooooooooc dík :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3361
30.11.12 13:15

Zkušeností mám až moc, clostibelgit ti navodí ovulaci a utrogestan ti podpoří případné otěhotnění :) Pokud je problém jen v tom, že nemáš ovulaci, tak se to clostibelgitem může vyřešit…znám pár maminek, které mají clostibelgitové děti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
30.11.12 13:21

Ahoj právě mi včera doktor zistil že mám ovulku tak jednou do roka, MS mám taky nepravidelnou, tak jsem zvědavá jestli to zabere, Ty si to taky brala na otěhotnění??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1278
1.12.12 13:19

Ahoj, asi se zeptám blbě, ale jak doktor při vyšetření zjistí, že máš ovulku jednou do roka?? já myslela, že se to dá zjistit jen při měření teplot nebo ovulačníma testama… A jak dlouho se snažíte?? Přeju, ať se zadaří ;-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
347
1.12.12 13:24

Já chodila kdysi k jine gynekoložce a ta mi to taky řekla že nemam ovulku, tak sem vysadila prasky protože sem se sni domluvila že kdyz budu chtit mimi dostanu tabletky atd, no a po roce sem otehotnela, tak sem presla k novemu doktorovi kde jsem tedka a rekla sem mu to. rok po porodu maleho mi rikal at to prvne zkousime jestli to nepujde, tak jsme to zkouseli o pul roku pozdeji pul roku v kuse jako fakt skoro porad co sruhy den a porad nic tak jsem tak zasla a znova me vysetril a toto mi rekl: že tam mám disfunkci vaječníku ze mi zacne cyklus pak ma dojit ovulku ale kni nedojde ze tam neco tomu brani.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí