Clostilbegyt nezabírá-prosím pomozte

28.6.04 13:25

Clostilbegyt nezabírá-prosím pomozte

Ahojky holky,
prosím vás o pomoc. Užívala jsem Clostilbegyt 2 měsíc. Bohužel mi vůbec nezabral (2 tabletky denně). Folikuly vůbec nereagují. Prosím napište jaká potom následovala léčba. Děkuji káčulkadráčulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3420
28.6.04 14:41

odpověď

Kačulko,

co vím(bavili jsme se s dr.)tak klidně můžou dál zvyšovat dávku Costilbegytu(až potvůrky zareagují)a nebo injekce Pregnylu-ale to je dost drahá a náročná léčba-zkus se ale zeptat svého dr-co bude…budeš klidnější a neboj něco určo zabere!
Pa g.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
28.6.04 18:14

Ahojček,
ja som tiež brala dva mesiace Clostylbegit, prvý mesiac sa mi spravili dve vajíčka a druhý len jedno. Teraz ho neberiem. Na:,–(ila som si bylinky a škoricu. Je to vraj dobré na ovuláciu: čaj z rebríčka a alchemilky (ja si dávam z každého po dve lyžičky a zalejem asi litrom vriacej vody a to pijem každý deň - mám lepšiu ovuláciu) a rasca je dobrá aj na posilnenie maternice. Jednu lyžičku denne do vody. Skús aj niečo takého. Možno to pomôže. Záleží aj prečo ti na:,–(ili tie lieky, či preto že nemáš ovuláciu?
Pravdepodobne ti budú dávku zvyšovať, alebo ti na:,–(ia iné lieky.
Maj sa krásne. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.6.04 19:23

Clostilbegyt nezabírá

Ahoj, já jsem Clostilbegyt brala taky vždycky několik měsíců a nezabíral, potom mi dr. napsal Clomhexal (prý je to to samé) a ten zabral napoprvé. Jsem právě v 10 t.t. Možná taky pomohlo cvičení podle Mojžíšové a ovul. testy. Držím pěstičky a zdravím. Jitka

• Citovat
  • Upravit
980
28.6.04 19:42

Ahojky, mě taky nezabíral ani Clomhexal, ale začla jsem rekondiční masáže na páteř a cviky dle Mojžíšové. Do toho bylinkové směsi na ženské orgány a pak to teprve vyšlo. Je to časově i finančně náročně, ale mě to pomohlo. Třeba i tobě… Nevím odkud jsi, ale jezdila jsem na masáže do Beřkovic ( i když je to od nás přes 40km) - 2× týdně a za 8 sezení už bylo mimi potvrzené i z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1255
28.6.04 20:50

Ahojky,

mě pomohl Clostylbegyt až v dávce 3 denně. U toho jsem laicky cvičila Mojžíšku.

Ajka a Lenička 22 měs a Lukášek 33tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
29.6.04 06:44

Clostilbegyt

Ahojte,
kde mozem najst cviky podla Mojzisovej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
29.6.04 19:20

Ahoj Borko

Je lepší cvičit pod dohledem rehab. pracovnice, důležité je i odblokování páteře. Mám seznam rehabilitačních center v ČR, která provozují cvičení podle Mojžíšové. Pokud máš zájem, pošli mi svůj e-mail na mklus@volny.cz .

• Citovat
  • Upravit
135
1.7.04 10:55

Ahoj Kačulko,

myslím, že holky přede mnou ti poradily moc dobře.
Já jsem také pak postupně přešla na Clomhexal a k tomu jsem brala Utrogestan, který jsem brala dlouhodobě a opravdu pomáhal.
Takže to nevzdávej. Ono, dva měsíce je krátká doba. Nám to vyšlo skoro po roce a půl intenzivní léčby.
Tak pa pa Edita Anne s Violkou 26.tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.04 11:13

Ahoj Edit
a ty jsi taky před tím měla Clostilbegyt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.7.04 13:20

Ahoj Kačulko,

já jsem také před tím měla Clostilbegyt. A užívala jsem to tak, že jsem to užívala tři měsíce 3. - 7. den cyklu a Utrogestan 15. - 25. cyklu, alespoň myslím, už si ty dny přesně nepamatuji.
Ten Clostilbegyt jsem brala celkem dvakrát, pak jsem přešla na Clomhexal a ten jsem brala jen jednou, pak má doktorka rozhodla pro pauzu a brala jsem jen Utrogestan. No, a ono se to povedlo samo, tři měsíce před domluveným termínem v centru asistované reprodukce.
ALe myslím, že mi pomohlo i to, ž jsem brala vitamíny, třeba Babyplan nebo i těhotenské.
Pa pa Edita Anne s Violkou 26.tt

• Citovat
  • Upravit
2518
1.7.04 19:10

Ahoj snažilky,

pokud Vás zajímá víc o cvicích podle L. Mojžíšové, zkuste odkazy http://www.marianne.cz/…w/full/28795, http://www.moda.cz/art/article.php?…, http://www.dama.cz/diskuse/d.php?…, http://www.miminka.cz/disp_art.php?…&.

Hodně štěstí!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
2.7.04 11:32

Mojžíšková

A nebo doporučuji koupit si knihu Cviky podle Mojžíšové (v každé lepší prodejně s knihama), stojí asi 140,–, pěkně jsem si v ní početla, jsou tam i příběhy a taky popisy a obrázky cviků..
 Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
3.7.04 10:45

Metoda L. Mojžíšové

Ahoj Borko,
já bych ti mohla nabídnout knížku Metoda Ludmily Mojžíšové za 70 Kč (v tom by bylo i poštovné ). Je jako nová, my už ji nepotřebujeme - mimi už máme. Jsou tam příběhy maminek, kterým se podařilo touto metodou otěhotnět, názory lékařů a všechny cviky jsou nafocené. Ale jak už tu někdo psal, cvičit se má jen pod dohledem zkušené cvičitelky! Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí