Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky,
prosím vás o pomoc. Užívala jsem Clostilbegyt 2 měsíc. Bohužel mi vůbec nezabral (2 tabletky denně). Folikuly vůbec nereagují. Prosím napište jaká potom následovala léčba. Děkuji káčulkadráčulka
Kačulko,
co vím(bavili jsme se s dr.)tak klidně můžou dál zvyšovat dávku Costilbegytu(až potvůrky zareagují)a nebo injekce Pregnylu-ale to je dost drahá a náročná léčba-zkus se ale zeptat svého dr-co bude…budeš klidnější a neboj něco určo zabere!
Pa g.
Ahojček,
ja som tiež brala dva mesiace Clostylbegit, prvý mesiac sa mi spravili dve vajíčka a druhý len jedno. Teraz ho neberiem. Na:,–(ila som si bylinky a škoricu. Je to vraj dobré na ovuláciu: čaj z rebríčka a alchemilky (ja si dávam z každého po dve lyžičky a zalejem asi litrom vriacej vody a to pijem každý deň - mám lepšiu ovuláciu) a rasca je dobrá aj na posilnenie maternice. Jednu lyžičku denne do vody. Skús aj niečo takého. Možno to pomôže. Záleží aj prečo ti na:,–(ili tie lieky, či preto že nemáš ovuláciu?
Pravdepodobne ti budú dávku zvyšovať, alebo ti na:,–(ia iné lieky.
Maj sa krásne. ![]()
Ahoj, já jsem Clostilbegyt brala taky vždycky několik měsíců a nezabíral, potom mi dr. napsal Clomhexal (prý je to to samé) a ten zabral napoprvé. Jsem právě v 10 t.t. Možná taky pomohlo cvičení podle Mojžíšové a ovul. testy. Držím pěstičky a zdravím. Jitka
Ahojky, mě taky nezabíral ani Clomhexal, ale začla jsem rekondiční masáže na páteř a cviky dle Mojžíšové. Do toho bylinkové směsi na ženské orgány a pak to teprve vyšlo. Je to časově i finančně náročně, ale mě to pomohlo. Třeba i tobě… Nevím odkud jsi, ale jezdila jsem na masáže do Beřkovic ( i když je to od nás přes 40km) - 2× týdně a za 8 sezení už bylo mimi potvrzené i z krve.
Ahojky,
mě pomohl Clostylbegyt až v dávce 3 denně. U toho jsem laicky cvičila Mojžíšku.
Ajka a Lenička 22 měs a Lukášek 33tt
Ahojte,
kde mozem najst cviky podla Mojzisovej?
Ahoj Borko
Je lepší cvičit pod dohledem rehab. pracovnice, důležité je i odblokování páteře. Mám seznam rehabilitačních center v ČR, která provozují cvičení podle Mojžíšové. Pokud máš zájem, pošli mi svůj e-mail na mklus@volny.cz .
Ahoj Kačulko,
myslím, že holky přede mnou ti poradily moc dobře.
Já jsem také pak postupně přešla na Clomhexal a k tomu jsem brala Utrogestan, který jsem brala dlouhodobě a opravdu pomáhal.
Takže to nevzdávej. Ono, dva měsíce je krátká doba. Nám to vyšlo skoro po roce a půl intenzivní léčby.
Tak pa pa Edita Anne s Violkou 26.tt
Ahoj Kačulko,
já jsem také před tím měla Clostilbegyt. A užívala jsem to tak, že jsem to užívala tři měsíce 3. - 7. den cyklu a Utrogestan 15. - 25. cyklu, alespoň myslím, už si ty dny přesně nepamatuji.
Ten Clostilbegyt jsem brala celkem dvakrát, pak jsem přešla na Clomhexal a ten jsem brala jen jednou, pak má doktorka rozhodla pro pauzu a brala jsem jen Utrogestan. No, a ono se to povedlo samo, tři měsíce před domluveným termínem v centru asistované reprodukce.
ALe myslím, že mi pomohlo i to, ž jsem brala vitamíny, třeba Babyplan nebo i těhotenské.
Pa pa Edita Anne s Violkou 26.tt
Ahoj snažilky,
pokud Vás zajímá víc o cvicích podle L. Mojžíšové, zkuste odkazy http://www.marianne.cz/…w/full/28795, http://www.moda.cz/art/article.php?…, http://www.dama.cz/diskuse/d.php?…, http://www.miminka.cz/disp_art.php?…&.
Hodně štěstí!!!
A nebo doporučuji koupit si knihu Cviky podle Mojžíšové (v každé lepší prodejně s knihama), stojí asi 140,–, pěkně jsem si v ní početla, jsou tam i příběhy a taky popisy a obrázky cviků..
Andrea
Ahoj Borko,
já bych ti mohla nabídnout knížku Metoda Ludmily Mojžíšové za 70 Kč (v tom by bylo i poštovné ). Je jako nová, my už ji nepotřebujeme - mimi už máme. Jsou tam příběhy maminek, kterým se podařilo touto metodou otěhotnět, názory lékařů a všechny cviky jsou nafocené. Ale jak už tu někdo psal, cvičit se má jen pod dohledem zkušené cvičitelky! Martina
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď