Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosim o vase zkusenosti s clotrimazolem tablety 3×… nemam svědění ani paleni povrchu pochvy ale trapi me bolest vevnitr tkzv. Pri sexu…je to uz dost na psychiku… prosim poradte… a ano u gynekologa jaemjsem byla pred nekolika dny a predepsal mi macmiror akurad problem v tom ze jsem nestihla dobrat vse a dostavila se menstruace a nasledne jsem dobrala po menstruaci 2 tblt…takze asi nedolecene…
netuěím, dívala jsem se tehdy na krém, a asi dost známý, za sebe doporučují mas jenamazol, je to podobný tomu clo, ale lepší, silnější, aplikuje se tři noci po sobě, pokud by to nepomohlo, zajdi znovu k doktorovi on tě prohlédne a napíše ti ještě něco když máš po ms.bude víc času
@onajeblond dekuji za radu a pokud se mohu zeptat po te tridenni lecbe se vam ulevilo?
A prelecil se i partner? protože pokud ne, tak si to akorat predavate z jednoho na druhého. on nemusí mít t žádné příznaky, může být pouze přenašečem.
@Anonymní píše:
@onajeblond dekuji za radu a pokud se mohu zeptat po te tridenni lecbe se vam ulevilo?
Ano, měla jsem ho asi třikrát, vždy zabral, používal i přítel, od té doby jsme ok, potvrzeno i gynekolozkou ![]()
Tak jestli chrapes se svým chlapem pokud máš mykozu tak se nediv. Přestaň sním chvíli spát, a namaz tím i jeho..
@mackA159 napsala jsem to slušně tak prosim i slusnou odezvu… pokud umite cist je tam psano ze jsem dobrala plato ktere mi bylo predepsane (a ano mam tam chyby protoze jsem to psala rano ale myslim ze to je citelne) a myslim si ze po dobrani uz sex muze byt mozny ne? Diky za vasi odpoved fakt mi pomohla
po dobu lecby jsme spolu mimochodem nespali
@Anonymní píše:
@mackA159 napsala jsem to slušně tak prosim i slusnou odezvu… pokud umite cist je tam psano ze jsem dobrala plato ktere mi bylo predepsane (a ano mam tam chyby protoze jsem to psala rano ale myslim ze to je citelne) a myslim si ze po dobrani uz sex muze byt mozny ne? Diky za vasi odpoved fakt mi pomohlapo dobu lecby jsme spolu mimochodem nespali
Zřejmě spala když píšeš že tě to bolelo při sexu. A když partnera neprelecis, i když ty už jsi, tak to stejně chytnes znova od nej. Každý normální gynekolog ti dá/doporuci léky i pro nej.
@Anonymní píše:
@onajeblond dekuji za radu urcite zkusím I
Za nic, kup i případnému sexuálnímu partnerovi a budete mít klid, hlavně ty
@mackA159 může parner chytit odemě mykozu když používáme kondom? ![]()
Prosim o vase zkusenosti s clotrimazolem tablety 3×… nemam svědění ani paleni povrchu pochvy ale trapi me bolest vevnitr tkzv. Pri sexu…
je to uz dost na psychiku… prosim poradte… a ano u gynekologa jaemjsem byla pred nekolika dny a predepsal mi macmiror akurad problem v tom ze jsem nestihla dobrat vse a dostavila se menstruace a nasledne jsem dobrala po menstruaci 2 tblt…takze asi nedolecene…