Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zrovna před pár dny jsem se ptala na to samé své doktorky a řekla mi to nijak nejde
přítel na je intimky zvykly a nevadí mu to
Pokud jsi byla u lekare a nejsou v tom kvasinky ci jiny problem, tak asi nic.
Mam to taky. spoustu let.Uz jako mlada holka jsem to mela a ted po tretim porodu taky. Nikdy jsem nemela zanet, kvasinky..proste mam fyziolog. vytok. Nosim kazdy den intimky.
Doktor se mi skoro vysmal, prý jak to chcete omezit… Jste zdravá, nic tam v laboratoři nenašli, vše v normě, kupte si intimku… Asi tak.
Mam to taky a intimky nenosim. Z kalhotek se to normalne vypere. Pritel si moje spodni pradlo nijak zvlast neprohlizi, ale vi, ze vytok mam. Prijde mu to normalni, nikdy se nad tim nepozastavil ![]()
Asi jak píše anonymni konvalinka(?), me se sice doktorka nevysmála, ale také mi bylo řečeno, že je to znak toho, že tělo je v pořádku, není jak to upravit hormanama, než úplně zastavit činnost.
@Afrikana píše:
Mam to taky a intimky nenosim. Z kalhotek se to normalne vypere. Pritel si moje spodni pradlo nijak zvlast neprohlizi, ale vi, ze vytok mam. Prijde mu to normalni, nikdy se nad tim nepozastavil
Tak to asi nemáš ještě tak silné, jsou dny, kdy bych musela půl dne chodit v mokrém, tak to radši vyměním 2× intimku, než s sebou nosit náhradní kalhotky
Ale až budu bydlet sama a nebude riziko že si někdo prohlídne moje kalhotky, tak to asi budu dělat stejně ![]()
@Anonymní píše:
Tak to asi nemáš ještě tak silné, jsou dny, kdy bych musela půl dne chodit v mokrém, tak to radši vyměním 2× intimku, než s sebou nosit náhradní kalhotkyAle až budu bydlet sama a nebude riziko že si někdo prohlídne moje kalhotky, tak to asi budu dělat stejně
Pomerovacku asi delat nebudem
, ale taky jsem obcas holt chvili v mokrem. Ono to zas uschne. Z intimek bych mela kvasinky, takze za me zlate mokro.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, vždy jsem měla celkem dost silný výtok (bílý, bez zápachu), žádné kvasinky nebo nic takového. Poslední dobou mi to hodně vadí, hlavně z toho důvodu že jsem si našla přítele a nechci, aby to viděl na kalhotkách. Vím, že je to normální, ale asi v nějaké určité hranici. Dá se to nějak ovlivnit nebo alespoň zmírnit? Díky moc za rady
Ahoj, měla jsem roky problémy s výtokem. Byla jsem u několika gynekologů a dali mi čípky, mastičky, výplachy atd.Nic nepomáhalo. Vyzkoušela jsem různé intimní gely a nic.Pak mi kamarádka poradila intim gel z dubové kůry. Ten bohužel přestali prodávat a výtok byl za nedlouho zpět. Hledala jsem a našla jsem intimní gel z dubové kůry od firmy FINCLUB. Používám ho už několik let a po výtoku ani památky. Samozřejmě, že ne hned. Chvíli to trvalo, ale oplatilo se to.
Dáša
Ahoj holky muzu se take zeptat? Take me trapi bily vytok ale primo bily jako mleko. Nic me neboli, nepali, nestipe, nezapacha. U dr mi zjistili nejake bakterie a dostala jsem cipky. Bily vytok ale stale trva a kdyz jsem to rekla doktorovi tak mi odpovedel, ze je to normalni. Na preventivni prohlidce jsem byla cca pred 2 mesici a delal mi dva stery a nic nenasel. Nevite zda je to opravdu normalni mit takto bily vytok? Predem dekuji
Ahoj, normální to není. Změň doktora, nos pouze bavlněné kalhotky, omez sladké a jen se sprchuj.To je dobrý začátek. Dáša
Ahoj holky, vždy jsem měla celkem dost silný výtok (bílý, bez zápachu), žádné kvasinky nebo nic takového. Poslední dobou mi to hodně vadí, hlavně z toho důvodu že jsem si našla přítele a nechci, aby to viděl na kalhotkách. Vím, že je to normální, ale asi v nějaké určité hranici. Dá se to nějak ovlivnit nebo alespoň zmírnit? Díky moc za rady